[]

Hoşlanıyor mu, var mı bir gelecek?

Bir arkadaşımın derdi beni gerdi:

Bir kızdan hoşlanıyordum. Ama o kendi arkadaşıyla aramızı yapmaya çalıştı, baktım umut yok, biraz takılayım dedim, o da içime sinmedi. Bir süre görüşmedik, sonra ona açıldığımda bu kız meselesinden dolayı ağzıma sçtı, sanki ben istemişim gibi. Bir süre daha geçti, tekrar aramız düzeldi gibi ama korkuyorum tabii artık sevdiğimi söylemeye, görüşmek istiyorum. Sonra bu bir gün benim bulunduğum şehre gelecekti iş için, öyle ayak üstü olur mu? O kadar dedim bu gece kal bende diye, "yok kalamam" dedi gitti. Sonra bir baktım her yerden engellemiş beni. Hala seviyorum, yine tutamadım kendimi yazdım. Şimdilik iyi gidiyor gibi ama ne dersiniz olur mu bu iş?


 
Olmaz. Kıza oyuncak olmuş.


  • arnold schwarzeneger  (31.03.17 12:08:43) 
hoşlandığın kız sana arkadaşını yapmaya çalışıyor, sen o kıza değer vermediğin halde bunu kabul ediyorsun ve sonra dönüp tekrar hoşlandığın kızla bir şeyler olmasını umuyorsun.

kızın seni ciddiye almaması normal değil mi?
  • filteria  (31.03.17 12:22:23) 
Ya bu benim!! Hikayemi çaldın hepsini koy bari!!! Çocuk da kıza zamanında iki kızı aynı anda idare ediyorum yeaa, saf kızları kandırıyorum dediği için kız samimiyetine inanmamıştır belki.

@beni bir tek filteria anlamış.
  • geçerkenugradım  (31.03.17 12:30:58 ~ 12:32:27) 
şimdilik iyi gidiyor derken?

ksuura bakma ama iyi giden bişey yok. oyuncak olmuşsunuz.
  • elorelia  (31.03.17 15:19:56) 
@geçerkenuğradım
Söyledim sana hikayeni karşı tarafın ağzı ile yazarak koyacağım diye, kötü niyetim yok, sadece kendi hislerimize odaklanırken, karşı tarafın hisleri olduğunu da düşünmeli.
Sana bol şans!
  • SiyamkedisiZorro  (03.04.17 15:29:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.