[]

Kahve ile ilgili

Merhaba ek$i,

Kahveyle acayip derece haşır neşir oluyorum bu sıralar, sade kahve tüketiyorum yani bildiğin su ve kahve karışımı. Bu nadide olayı farklı bir boyuta taşımak istiyorum kimine göre profesyonellik kimine göre bağımlılık olabilir neyse orası pek önemli değil esasen. Özetle; sade kahve damağına hangi kahveleri önerebilirsiniz? Kahve makinem yok, cezveler ne işe yarıyor ki? hem benim starbucks vb. türevlerine karşı kafa atasım var dolayısıyla starbucks'tan içtiğim tek kahve americano işte sizlere bir ipucu daha verdim.

hadi bakalım kahve önerilerinize açığım pekala cezveyle pratiği olması şartıyla.

 
Makinen yoksa evde yapabileceğin en güzel ve ucuz kahve french press ya da daha iyisi aeropress ile filtre kahve. Çekirdek olarak da deneyip bulman lazım.


  • orient blue  (31.03.17 01:55:46) 
starbucks düşmanlığı prim mi yaptırtıyor size anlamıyorum ki? böyle şirin olduğunuzu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. yani gidip tarladan toplamayacaksan starbucks ve türevlerinden alışveriş yapacaksın. ya da gidip marketten jacobs monarch alıp içeceksin.
bu kadar kahve diye bahsettiğin türk kahvesi ise (cezve dediğinden o çıkıyor) çok seçeneğin yok zaten. filtre kahve ise cezveyle olmaz, french press lazım.

  • cekilmis gayfe  (31.03.17 02:03:12) 
Bunu al, gec. Hic bosuna arastirma.
www.bialetti.com

  • Pepee  (31.03.17 02:33:02) 
starbucks dusmanligin asiri itici haberin olsun.

french press al, tchibodan cekirdek kahve alip french presse gore cektir, su kaynat, french prressin icine kahveyle suyu al, uc dort dakika sonra demlenmis olur.
  • carabelli  (31.03.17 10:45:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.