[]

Atasun Optik ve Numaralı Güneş Gözlüğü Sorunu

Merhaba,

Geçen hafta atasun optiğe giderek bir tane numaralı güneş gözlüğü aldım. Numaralı olduğu için normal camları istediğim gibi boyayıp kaplayacaklardı. Bana bazı seçenekler sundular (Farklı renk kaplama gibi). Sundukları seçenekleri beğenmedim ve orjinal camlar nasılsa aynı olmasını istedim. Gözlüğün orjinal halini de baya beğendim. Gözlüğüm 1 hafta içinde hazır olacağını söylediler.

Bugün gittim aldım. Ama camların orjinal hali ile alakası yok. Orjinal halinde gözlerim dışarıdan baktığında gözükmüyordu. Şu an baya bildiğin gözüküyor. bildiğin sinemalardaki 3d gözlükler gibi olmuş.

Şimdi ben camların değişmesini yada orjinal halinde olması şartı ile yeniden boyanmasını istiyorum. En kısa sürede gidip değişim isteyeceğim. Başına böyle bir durum gelen oldu mu acaba? Atasun'un böyle biri durumda tutumu ne olur?Müşteri odaklı mı yoksa işi yokuşa mı sürerler?

Sorunu çözüme kavuşturmazlarsa, gözlüğü komple geri iade etmek istesem, ürünü iade edebilir miyim?

 
başka yerde yaptırsan da aynı memnuniyetsizliği yaşayacaktın. Orjinali gibi olmuyor. Numaralı gözlük kullanıyorsan güneş gözlüğünü lensle kullan ya da numaran düşükse lenssiz idare et.

Tamamen elimde patlamasın diyorsan eski camlarını takıp çerçeveyi iade et.
  • empedokles  (30.03.17 22:43:21 ~ 22:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.