[]

Paranoyak mıyım? Sıkıntı ne?

Merhaba herkese. Sorunumu direkt örnekle söyleyeceğim. Baştan belirteyim korkak biri değilim, ya da asosyal da değilim ama bu durum bence mevcut.

Örneğin telefonu elime aldım ve 2 adet bilinmeyen numarada çağrı geldiğini gördüm. Ya da tanımadığım bi numara. Hemen diyorum ne iş acaba, ya birisi işletecekti ya da tehdit edecekti falan diyorum, kalbimde çarpıntı oluyor. Ya da diyelim tanımadığım ya da bariz fake olan bir hesap beni ekledi. Hemen geriliyorum, bu kim şimdi diyorum. Noldu da ekledi ki durduk yere oluyorum ve tanımadığım kimseyi kabul etmiyorum. Hatta bazen internette kendi adımı soyadımı aratıyorum, herhangi bi yerde açılmış fake hesap vs var mı diye. Yani sanki birileri benle uğraşmak istiyormuş gibi bi durum.

Yani böyle durumlar. Sizce normal mi?

 
galiba paranoyaksın.


  • allaccess  (30.03.17 17:18:19) 
İnsan kontrolcüdür. Onlar biraz abartı olabilir ama bunlar her şeyin yolunda gitmesini istemekten olabilir. Takma düzelir.


  • freetakilir  (30.03.17 17:19:04) 
Ben de geriliyorum tanımadığım numara arayınca ne ayak diye. Çok abartı değil bence.


  • patatesli yumurta  (30.03.17 17:29:02) 
Bence normal değil.


  • pispinti  (30.03.17 17:37:12) 
Bariz paranoyaksin. Normal degil.


  • stavro  (30.03.17 17:59:15) 
Direk paranoyak demeyelim bunun bir yolu yordamı var. Ama bir psikiyatriste görünmek isteyebilirsin. Çünkü bu tür rahatsızlıklar kontrolsüz bir şekilde ilerler çok daha kötü noktalara gider, evden hatta odandan çıkamayacak duruma gelirsin bilesin.


  • Wolfware  (30.03.17 19:40:54) 
ben merak ediyorum ya. keske hep tanimadigim numara arasa.

normal degil.
  • carabelli  (30.03.17 20:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.