[]

Haziran'da Sırbistan

Denize girmeli, vizesizSırbistan turu tavsiyeleriniz var mıdır? Turla mı gidelim ? Kendi imkanlarımızla mı?

Mobilden yazıyorum yazım hataları için kusura bakmayın.

Teşekkürler

Edit: ben eksik yazmısım sırbistan, karadağ, bosna turu istiyoruz

 
sırbistan'da deniz yok ki? tuna'ya ucundan girebilirsiniz isterseniz.


  • tepedeki psychedelic adam  (30.03.17 16:17:30) 
Sirbistanda deniz yok.

Zemun'da ada filan var ama tuna'ya girmelik.
  • kuehles blondes  (30.03.17 16:19:54) 
Bosna'da Neum'da girebilirsiniz ancak.


  • led zeppelin dinleyen kadin  (30.03.17 16:37:37) 
deniz için karadağ'a gideceksiniz


  • cekilmis gayfe  (30.03.17 16:43:37) 
Deniz için hırvatistan split, hvar adası vb lokasyonlar uygun olur. Vize var ama çok kolay alınıyor. Tur tavsiye etmem. Booking, TripAdvisor yeter program yapmak için. İyi tatiller.


  • baleyapansuaygiri  (30.03.17 17:39:43) 
Tur tavsiye etmem. Araba kiralayin. Biz Makedonya'dan kiraladik gidecegimiz her yeri gezdik. 5 kisi gezebilirsiniz boylece. Ehliyet yoksa o zamana kadar alabilirsiniz belki de.


  • Traveller  (30.03.17 17:59:43) 
schengen varsa deniz için yunanistana ya da hırvat sahillerine gidin.
Yoksa budva, kotor ve hersek novi ye gidebilirsiniz.
Sırf deniz için karadağı tavsiye etmem.

Bizim sahiller daha güzel bakma sen.
  • gibicibicis  (30.03.17 20:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.