[]

referandumda oy kullanmaya gitmek

merhabalar. iş dolayısıyla 2 hafta önce başka bir ile tayinimiz çıktı. malum referandum için artık seçim merkezi değiştiremiyoruz bu yüzden eski ikametgahımızın olduğu şehre gitmemiz gerekiyor. başta kesin oy kullanmaya gideriz diyorduk. fakat uçak bilet fiyatlarına bakıyorum en uygunu 2 kişi bir bebek için 500 tl civarı birde uçaktan sonra birde trenle eskişehir'e geçmemiz gerekiyor. yani anlayacağınız git gel 700 lirayı bulucak masrafı. birde üstüne çocukla 2 gün için bir sürü işkence. ama oy kullanmaya gitmezsek bu defada vicdanen rahatsız olacağız. ne oy kullanacağımızdan bağımsız olarak, evet yada hayır, siz ne yapardınız bir durumda?




 
arabayla git.


  • kveldulv  (30.03.17 15:56:55) 
araba kiralamak +1


  • freya  (30.03.17 16:01:13) 
cocugun gelecegi bombok olabilir bir de boyle dusun. Onemli bu is git.


  • tezek  (30.03.17 16:09:23) 
arabada bir seçenek fakat yol 11-12 saat çekiyor. bu yüzden uçak daha uygun. hep kızardım bir oy neyi değiştirecek deyip oy kullanmayanlara. şimdi aynı şeyi yapmak istemiyorum. fakat bahsettiğim sebeplerden dolayıda kararsızım.


  • lrdrylgh  (30.03.17 16:28:31) 
Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu da koca bir ülkeyi kurtarır :)

ama tabi bütçenizi sarsacaksa yapacak bişey yok.
  • contavolta  (30.03.17 16:35:13) 
Araba +1 diyorum.
Cift sofor kullanirsiniz. Cocuk bir sey anlamaz zaten. (Ben bebekken o zamanki yollarda bile cok rahatlarmis benimkiler)

  • kuehles blondes  (30.03.17 17:31:04) 
Sanirim universite ogrencilerini ucretsiz ulastiran bir olusum vardi. Belki sizi de cuzi bir ucretle tasiyabilirler.

Hayirlibilet.com olmasi lazim mobilde teyit edemedim.
  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (30.03.17 17:31:55) 
Ben de 4 saatlik yolu gidip gelicem tamam sizinkiyle kıyaslanmaz ama yine de üzerime düşeni yapıcam işte.Siz de gidin şartları zorlamak lazım


  • pastörizesüt  (30.03.17 23:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.