[]

airfel kombi kullananların memnuniyet oranları?

arkadaşlar taşınacağım eve müteahhit kombi için toplu fiyat almış. airfel yoğuşmasız kombi için güzel bir fiyat verdiler. airfel kullananlar memnun musunuz? yarı yoğuşmalı, tam yoğuşmalı, yoğuşmasız diye belirtirseniz sevinirim.




 
yoğuşmasız kombi almayın. buderus veya wiesmann kombi alın. biz eski kombimiz adını hatırlamadığım ve yoğuşmasız bir kombiydi şimdi buderus taktırdık ve farkı gördük.

pahalı filan demeyin zaten o fiyat farkı daha az fatura ile amorti oluyor
  • tahin pekmez yoğurt  (30.03.17 15:01:08) 
Müteahit buderus wiesmann Vaillant kabul etmezse demirdöküm tam yoğuşmalı kombi taksın. Nitromix modeli.
Bilindik markalar varken airfel düşünmezdim bile.

  • sutlu nescafe  (30.03.17 18:28:26) 
17 yıllık teknikerim yoğuşmalı kombi ilk kurulumu pahallı arıza müdehalesi pahallı bir sistem bence gereksiz petekler büyütülmeli evin izolasyonu çok iyi olmalı 50 derecenin altında sadece yoğuşma yapıyor cihazlar yani şöyle anlatıyım bilale anlatırcasına

yoğuşmalı kombi en ucuz evinize maaliyeti 2500tl
konvansiyonel 1500-1600 tl

normal kombi ile aylık 250tl yakan yer peteklerini büyütmeyip aynı şekilde change edip takarsa vereceği 220-230 tl

yoğuşmalı ile
istanbulda 5 ay kış olduğunu düşünürsek ayda30tl den 5 yılda 750 tl kar edersiniz

yoğuşmalı kombide ilk 5 yılda en az 600-750 tl bakım arıza masrafı verirsiniz
kovansiyonel kombide ilk 5 yılda arıza bile görmezsiniz bakım yaptırırsanız allah razı olsun:)
  • Dönmezer  (06.04.17 18:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.