[]

Hukukçular bir bakın miras meselesi

Arkadaşlar merhaba,
Zamanında anneannemden 2 apartman dairesi ve bir bahçeli ev kalmıştı. Kardeşler bunu hepsi bir daire alacak şekilde bölüştü. Değerleri eşitti hatta bahçeli ev daha değersizdi. Konumuz ise bu bahçeli ev 5 yıl sonra kentsel dönüşüm ile müteahhit 'e verildi. Oradan 5 apart daire getirisi oldu ve şuan diğer kardeşler kandırıldık mahkemeye vereceğiz diyorlar.

Mahkeme bu olaya nasıl bakar ? Anneannem vefat edeli 10 yıl oldu.

 
versinler. bi bk çıkmaz ondan.


  • stewie  (30.03.17 13:31:18) 
Karşılıklı rıza ile alım satım gerçekleşmiş. Evin değerinin artması ile miras arasında herhangi bir bağ yok. Miras zaten yasal şekilde yapılıp karşılıkli alım satım olmuş.


  • Fritz-X  (30.03.17 13:39:41) 
Merhaba. Burada açılabilecek bir dava yok. Kardeşler korkutarak burdan birer daire koparır mıyız peşinde. Korkmayın.


  • rucka boji  (30.03.17 13:44:31) 
dava açarlar ama kazanamazlar.


  • avalist  (30.03.17 13:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.