[]

Gece tutan mide bulantısı

Merhaba. Son birkaç gecedir mide bulantısı yüzünden uykum bölünüyor ve doğru düzgün uyuyamıyorum. Haliyle gün içinde de beni oldukça olumsuz etkiliyor. Şu an mesela mide bulantısından muzdaribim ve sanki kusmuk boğazımda.

Sebebi bilen ya da benzerini yaşayan var mı? 3 gece üst üste uykumun bok olmasına gönlüm razı değil. :(


 
özellikle gece olması anksiyeteyi getirdi aklıma. çarpıntı eşlik ediyor mu?


  • isimsiz uye  (30.03.17 02:58:29) 
ya aslında çarpıntı başka geceler sık sık başıma gelir fakat birkaç gündür yok. yer değiştirmiş gibiler.


  • kislar gecmez beresiz  (30.03.17 03:01:16) 
vücudunda bir sıkıntı olsa gece gündüz dinlemezdi bence. sakin kalmaya veya kafa dağıtmaya çalış bakalım ne olacak? geceleri çok kişi yaşar bu tarz sıkıntıları stres ve mutsuzluk yüzünden


  • isimsiz uye  (30.03.17 03:05:24) 
ne bileyim, evhama yatkın bir insanım. aklıma bin türlü şey geliyor. stres ve mutsuzluk da had safhada tabii. muhakkak etkisi vardır.

hakkında konuşunca gider gibi oldu şu an. fırsatı bi' değerlendireyim. uyuyamazsam da canım sağ olsun. :(

cevapların ve ilgin için de teşekkür eder, iyi geceler dilerim. :)
  • kislar gecmez beresiz  (30.03.17 03:15:22) 
bu gece aynısı oldu, öyle bi agrı bulantı vardı ki kalp krizi geçiricem sandım. kalktım istiğfar ettim anca rahatladım. ama hala kötüyüm anlamadım birden bire.


  • nobrans  (30.03.17 10:19:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.