[]

şirket psikoloğuna gidip tüm dertlerimi anlatsam,

hatta zaman zaman intiharı düşündüğümü söylesem.

1) İşten atarlar.
2) Destek olurlar.

Sizce hangisi olur? Kurumsal bir şirket bu arada.

 
psikolog desteği koyan bir firma işten atmaz bence


  • gozu acik sevisen yahudi  (29.03.17 23:48:07) 
bence asla güvenme.


  • cedex  (29.03.17 23:48:26) 
Anlatma


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (29.03.17 23:49:24) 
valla çalışanının psikolojisini bozan şirketler böyle bir imkan sağlıyor genelde :) geçen biri vardı işte o kadar yoğun çalışıyorlarmış ki en son 3 sene önce hastaneye gidiyorlarmış da daha geçen gittim diyorlarmış filan...

bence gidin konuşun, hatta ik'ya uğrayıp faydalanabileceğin başka hizmetler (dışarda tedavi, izin alma, sigorta kapsamı vs.) de öğrenin ;)
  • otonomo  (29.03.17 23:54:16 ~ 23:54:58) 
Anlatma sakın. Kapitalin doğasına aykırı.


  • iddaaci  (29.03.17 23:59:16) 
intiharı düşünüyorum dediğin anda olay başka bir boyut alır. firma istediği kadar kurumsal olsun uzun vadede çalışan olarak zararlı çıkarsın..


  • nrmnm  (30.03.17 00:03:05) 
krem peynir +1
türkiyede ise anlatma

  • cekilmis gayfe  (30.03.17 00:03:17) 
psikolog türkse anlatma. şirketin türkiye'de olmasına gerek yok.


  • mr.goodcat  (30.03.17 00:26:43) 
Öncelikle psikolog değilim. Babam psikolog ve anlattıkları kadarıyla psikolog ve hasta arasında gizlilik ilkesi işler diye biliyorum. Kimse psikoloğa 2 çay söyleyip sigara içmeye gitmiyor. Eğer biraz deneyimli biri ise intihar vb. konuları sayısız kez dinlemiş olmalı.

Bahsedilen psikolog dedikoducu değil ve profesyonel ise görüşme hayati önem taşımadıkça veya görüşme içeriği ihbar edilmesi gereken bir suç içermedikçe korkulacak bir durum olmamalı. Bu arada her intihar bahsi hayati önem taşımayacaktır, ancak müdahale gerektirecek durumlarda yetkililere bilgi verilir diye biliyorum.

Çekinceniz psikoloğun bu görüşmeleri çalışan değerlendirmesinde kullanılması için üstlerine iletmesi ise konuya doğrudan dalmadan günlük sıkıntılardan bahsederek girin ve aklınızdaki konuları zamanla açın.
  • Novice  (30.03.17 02:35:19) 
@mor bembombom

ben de dahil olmak üzere yukarıdaki arkadaşlar psikoloğa gitme demiyorlar ki. şirketteki psikoloğa gitme diyorlar. türkiye'de tüm şirketler şeffaf ve profesyonelce yönetildiği için psikolog hiç bir şekilde sizin durumunuzu şirket içinde paylaşmayacak öyle mi? !!!
  • mr.goodcat  (30.03.17 21:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.