[]

Aramızda tik'in ne anlama geldiğini bilmeyenler mi var?

Arkadaşlar; açtığımız duyurularda sorduğumuz sorulara cevap veren yorumlara tik atıyoruz bu mecrada. Üstelik cevap veren kişi bizimle aynı düşünceyi paylaşmasa da ne kadar açık görüşlü ve aydın bireyler olduğumuzu bir kez daha kanıtlamak için onlara da tik atıyoruz. Hem de bedava!

Laf sokmak değil niyetim, gerçekten tik olayını bilmeyen var mı? Yoksa uğraşmak mı zor geliyor?


 
Ben de sinir oluyorum onlara buranın gediklileri bile bazen atmıyor önemsemiyorlar bence atmaktan Ata'ndan daha fazla
Hislerime tercüman oldun

  • limoncello  (29.03.17 19:13:12) 
Ben ilk 1 ay okundu bilgisi sandıyordum. Sonradan bir duyuruda bir yazılandan öğrendim.


  • rucka boji  (29.03.17 19:16:24) 
Ben de sinir oluyorum. O kadar zahmet edip yazıyoruz. Tik bir anlamda teşekkür ama onu dahi çok görüyorlar.


  • patatesli yumurta  (29.03.17 19:17:18) 
bu tik'i neden ego haline getiriyorsunuz facebook begenileri gibi ?


  • lithu  (29.03.17 19:17:29) 
cidden bunu bilmeyenler var. adamı ciddiye alıp yazıyorsun ediyorsun ama hoşuna gitmedi ya tik yok. sadece hoşuna gidecek cevap arıyorsan yaz bari de biz de boşuna uğraşmayalım.


  • biergarten  (29.03.17 19:23:26) 
@lithu; ego haline getirmiyoruz. tik atılmasa da ben cevap vermişim, içim rahat. sadece o insanın sorusunu önemsemiş ve cevap vermişsin ama o seni takmıyor ve görmezden geliyor adeta. duyuruda böyle gelişiyor olay ve insan da tik bekliyor haliyle. kaldı ki profilimde de 'cevap bu olarak işaretlenmiş cevap sayı'mın yüksek olmasını isterim o kadar özen gösterdiysem.

@purple rain; sorulara cevap veren yorumlar diyoruz, okuduğunu anlama problemin mi var?
  • fragile lady  (29.03.17 19:24:32 ~ 19:25:24) 
soruyu soranın aklına yatmayan cevaplara tik vermemesi normal. hiç tik verilmemiş ya da cevaplara yorum yapılmamış duyuru ortada piç gibi bırakılmış duyurudur. vatandaş soru sormuş dönüp bakmamış bile diye düşünürüm.


  • orijinal nick bulamadim  (29.03.17 19:29:17 ~ 19:29:44) 
ben tik atarım ama atmayanları da takmam.
salla gitsin yahu. tek derdimiz bu mu

  • burya  (29.03.17 19:36:46) 
tikin seri geldiğini fark ettiğimde usulca o duyuruya doğru yaklaşır, cevabımı verir ve tikimi beklerim.

vermeyene de çok bozulmam ama sadece beklediğine ya da iddiasına ters diye, düzgünce fade edilmiş bir cevaba tik atmayanı yadırgarım.
  • filteria  (29.03.17 19:48:37) 
niyet okumak gibi olmasın ama bence biliyorlar da atmıyorlar çeşitli sebeplerden. ne bileyim, mesela tik atmayı umursamaz, önemsiz görür, cevaplardan hoşnut değildir. en saçma bulduğum da son kategoride olanlar. mesela "sizce haksız mıyım?", "sizce x güzel mi?" diye soru soruyor. eğer aksi cevap verirsek tik atmıyor. o zaman kahkaha atıyor ve acıyorum kendini onaylattırma çabasına ve egosuna...


  • m e b  (29.03.17 19:51:11) 
geçen gün beğenmediği cevaplara tik atmayan(hiçbir cevabı beğenmemişti sanırım) ama kendi yanıtlarına tik atan bir arkadaşa denk geldikten sonra hiçbir şeyi sorgulamamaya karar verdim.


  • doxanikee  (29.03.17 20:01:23 ~ 20:01:43) 
Ben tik atarim, tikin anlamı cevabin okundugunu gormek benim icin. ama atmayana da kızmam. Ister begendigi,isine yarayan cevaplara tik atar ister hicbirine atmaz. Ciddiye almiyordur belki, olabilir. Bu tik meselesini, hatta genel olarak duyuruyu kafaya takanların baska derdi yok sanirim ne guzel diye dusunuyorum.


  • aquarium  (29.03.17 20:23:17) 
Gerçekten bilmeyen oluyor, hatta varlığını fark etmiyorlar bile. Yeni kullanıcılar oluyor tabii bunlar.


  • devilred  (29.03.17 20:26:34) 
cevabın doğruluğuna yanlışlığına bakmam. okuduğum şeye tik atarım.


  • blue eyes white dragon  (29.03.17 20:27:37) 
Sen kimsin ki milleti bu şekilde yönlendiriyorsun? Kullanıcının işine yarayan cevaba tik atılır. Gelen her yanıta değil.

Beğenmediklerine tik atmamış bir de.

(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
  • dissendium  (29.03.17 20:46:31 ~ 20:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.