[]

ekşi sözlük kullanıcı profil sayfası değişikliğini nasıl buldunuz?

aşırı berbat ve yorucu olmamış mı sizce de?




 
Rezalet olmuş ama takmayacaklar tabii insanları. Alışmak zorunda kalacağız.


  • patatesli yumurta  (29.03.17 15:45:13) 
ben beğendim. eskiden sadece başlıklar olurdu, entry'yi görmek için basmak gerekirdi. şimdi entry'ler gözüküyor zaten.


  • fakyoras  (29.03.17 15:52:59) 
o yönden iyi gibi ama hani bazı web sitelerinde özellikle de sıkça sorulan sorular kısmında soruların yanında soruları açıp kapamak için artı tuşu olur ya, burası da öyle olabilirdi.


  • m e b  (29.03.17 16:01:59) 
düzgün çalışan bir şeyi kurcalayıp işlevsiz hale getirmek nasıl olur? işte bu soruya verilebilecek güzel bir yanıt, ekşi kullanıcı profil sayfası değişikliğidir.


  • fij  (29.03.17 16:06:39) 
ÇOK KÖTÜ


  • nickini degistiren yazar  (29.03.17 16:09:54) 
anlamsız olmuş da çok tepki gösterecek kadar ciddi bir değişiklik değil bence. tasarımları yapan ekip kimse aşırı başarısızlar.


  • doxanikee  (29.03.17 18:03:38 ~ 18:04:04) 
önceki daha derli topluydu sanki bu biraz daha kötü olmuş


  • basond  (29.03.17 18:27:18) 
ben ekşisözlük'ü çok kullanan biri değilim, ama benim açımdan çök kötü olmuş. zaman zaman kişilere girip eski yazdıklarına falan bakıyordum. şimdi anladığım kadarıyla öyle bir şey uygulamada neredeyse imkansız.

+bir de kişi nedir ne değildir, bir konuda bilgili midir, kafasından mı sallıyor diye kontrol etmesi daha kolaydı. eski eskide kaldı ama artık ekşisözlük iyice anonim insanların anlık ileti paylaşımı yaptıkları bir site haline geldi.

++başta dediğim kısım değişmiş (ya da, sanmıyorum ama, ben fark edememiştim). çünkü artık mümkün.
  • misterturist  (29.03.17 18:38:06 ~ 15.04.17 15:27:55) 
insanları soğutmak için daha ne yapabilirler çok merak ediyorum


  • sen de git sen de unut  (29.03.17 22:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.