[]

Macbook- Makale

Science Direct'ten indirdiğim makaleleri bilgisayara kaydettikten sonra yeniden açmak istediğimde sürekli hata veriyor. Sayfanın sağ kısmınında eksiklikler oluyor hep.

Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözdünüz?
Haftada bir ya da ne zaman önemli bir sunum yapacak olsam bununla uğraşıyorum. Bıktım yemin ederim :(

 
sen makaleyi yazdırmaya çalıştığın için olmuş olabilir bu, ben genelde macbook'da bir web sayfasını ctrl+p yapıp yazdırmaya çalıştığımda oluyor böyle. makaleyi nasıl indiriyorsun?


  • giovanne  (29.03.17 15:25:29) 
Bilgisayara indirdikten sonra kaydediyorum. Tekrar açtığımda böyle sayfanın sağ kısmında bpzukluk oluyor. Yazdırmak istemiyorum ki ben.


  • chitosan  (29.03.17 15:28:11) 
makaleyi (ya da herhangi bir pdf'yi) açtıktan sonra sayfanın alt-orta kısmında bilgisayara indirme işareti var, o şekilde indirmeyi falan denediniz mi?


  • giovanne  (29.03.17 15:39:59) 
@giovanne, ikinci eklediğim resimdeki baştan 3. işarete tıklayıp indiriyorum.


  • chitosan  (29.03.17 15:46:43) 
sağdan ilk işarete (baştan dördüncü işarete) tıklayıp indirmen gerek.


  • giovanne  (29.03.17 15:52:05) 
Ona tıkladığımda hiçbir değişiklik olmuyor ki!
Herhangi birşey indiremiyorum.

  • chitosan  (29.03.17 16:11:08) 
Anca 4.ye sağ tıkladığımda Önizlemeyi aç diye bir seçenek var. Onda da 3.'ye tıkladığımla aynı işlem gerçekleşiyor.
İlk kullandığımda hatta hayret etmiştim, bilgisayara indir, gibi bir anlamı olur diye bekliyordum ama öyle olmadı.

  • chitosan  (29.03.17 16:14:07) 
dosyayı seçip space ile önizleme yapmak istediğinizde de böyle mi durum?


  • givemesomesubstance  (29.03.17 16:17:25) 
görüntülemede sorun var gibi indirmede değil. başka bir pdf reader kullanmayı denediniz mi?


  • 507  (29.03.17 18:43:50) 
@giveme: Onu da yapamıyorum.
@507: Onu denemedim.

"PDF olarak dışa aktar" seçeneğini kullanınca galiba böyle bir sorun olmuyor. Bir müddet bunu deneyeceğim. Olur da birisi daha benzer bir soru sorarsa yardımı dokunsun diye duyuruyu silmiyorum.

Cevaplar için teşekkürler.
  • chitosan  (29.03.17 20:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.