[]

Hayir cadirindakiler slogan atmamıs mi sadece?

aktuelarsiv.com

Soylenebilecek, elestirilebilecek bir suru sey varken, fikirleri medeni sekilde ifade etme firsati bulmusken (dogrusu yanlisina deginmiyorum) sadece sloganvari ici bos sekilde konusmamislar mi?

Comar diye nitelendirilen insanlarin sadece farkli seyler soyleyenleri bence. Tipki digerlerini dinlerken gerildigim gibi sunlari dinlerken de gerilsim. Cumhurbaskani iyi sabretmis bence.

Ben 5 dkdan fazla dinleyemez veya cevap vermeye usenirdim sahsen.

Edit: aktroll, bilmemne diye yaftalayacaklara pesin not; beni taniyanlar bilir.

 
Hem uykusuzluk, hem mobillil yuzunden bir suru imla hatam olmus, affola.

En azindan basligin sonu "atmamis mi sizce?" olacakti.
  • evrenos gazi  (29.03.17 05:30:19) 
gereksiz yere şişirilen bir başka mevzu. seçime neredeyse 15 gün kalmış, 15 yıldır fikri değişmeyen adam çadırda mantıklı bir sohbet üzerine kalkıp da oyunu değiştirmez. mantığıyla hareket etse zaten en başından beri tarafı evet cephesi olmaz. oksimoron bir durum yani. cumhurbaşkanın oraya -hakaret edilirse oradan mağduriyet puanı kaparım (bu milletin cumhurbaşkanına ağıza alınmayacak hakaretler ettileeer), yok eğer beni über zeki biçimde köşeye sıkıştırırlarsa zaten tebaamın kararında bir değişiklik yaratmaz- mantığıyla gittiği bu kadar açıkken, konuyu uzatmak yersiz. ha yok eğer sizin sıkıntınız muhaliflerin de diğerleri kadar aptal olduğuyla alakalı ise, genel olarak öyle evet, bunu çadır sohbetiyle keşfetmiş olmanız sizin ayıbınız.


  • yeraltindan potlar  (29.03.17 08:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.