[]

ingilizce bankacılık terimi: acc. balance

bu acc. balance ne demek acaba?

online olarak hesabıma bakıyorum da,
available balance kısmında normal olarak hesaptaki param yazıyor.
bir de acc. balance yazan kısım var. orada hesabımdaki paradan biraz fazla bir miktar yazıyor. ama küsuratı aynı.

yani available balance 100 euro ise acc. balance 110 euro gibi.

ne ola bu?

benim aklıma gelen bi ihtimal şu: benim hesapta 110 euro'm var ama 10 euro'su bankada kalıyor, hesap mesap işletim vs için. bana 100ünü kullandırıyor.

bir diğer ihtimal şu: benim 100 eurom var ama bi 10 euro civarı da eksiye düşmeme izin veriyor?

ya da başka bir şey mi?

teşekkürler.

 
  • qazaqwsx  (28.03.17 19:24:33) 
"Although they sound the same, your account balance and available balance are very different. Your account balance shows the amount in your account, but you can only withdraw or transfer from your available balance. There are many reasons why your account and available balance may be different and these are explained below."


  • nigeo  (28.03.17 19:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.