[]

motor yagi

ozbekistanli bir firma urettikleri motor yagini turkiyeye ihrac etmek istiyor. benden musteri bulmami istedi. kimlere satabilirim bunu ? google da baktim birkac madeni yag sirketi var onlar benden alir mi ?




 
bunu onlara sorsana delikanlı..

Şaka tabii..
Eğer onların standartlarına uygunsa alırlar tabii neden almasınlar. Bir de sanayi de ucuz açık yağ satan yerler falan oluyor, mobil falan değil de bilinmeyen yağlar işte, genelde müşterileri taksiciler oto kiralamacılar falan, onlara da bir danışabilirsiniz.
  • primetime  (28.03.17 13:50:27) 
Bize de hindistan'lı boya firması geldi. Kalite standartlarına uygun değiller, herhangi bir sertifikaları yok...

Merdivenaltı yerler dışında satamazsın, ürünlerinin burada satılması için sektörü bilmek lazım. Hangi standartlar aranıyor, hangi kuruluşların testleri gerekiyor vs...

Satacağın kişiye ürününü kanıtlayamazsan satamazsın, kanıtlasan da adam bilindik markalar dışında ufak kazançlar için macera aramaz.
  • kimlanbu  (28.03.17 14:06:24) 
baskan
burada bu madeni yagları toplu satan yerlere gideceksin
biraz numune versinler sana
alternatif bir marka satabilirler
ama ciddi calisma ister
  • kingcyrax  (28.03.17 14:12:19) 
başlangıçta kapı kapı dolaşman gerek. firmalara gitmen numune bırakman ve dönüş beklemen gerek.
sadece motor yağı mı? hidrolik yağ vs de var mı?

  • late viper  (28.03.17 15:07:46) 
oradan buraya motor yagi satmak için urunun cok cok ucuz olmasi lazim.

zira turkiye'de bu isi yapan tonlarca firma var.

ozbekistan'dan buraya nakliye fiyatlari da oldukça yüksek.

bir de para transferi durumu var ki asil sorun orada cikar. cunku ozbekistan'da para transferi cok sorunlu.
  • for the record  (28.03.17 16:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.