[]

kamp sandalyesi ve türevleri

kamp sandalyesi almayı düşünüyorum , kılıflı katlanır modellerden
internetten baktıgım kadarıyla 40-50 civarından başlıyor. Ve kaliteli mi değilmi? elimde patlar mı eminde olamadım.

Belki kullanan kullanıcılar yardımcı olur . Nereden aldınız? Memnun musunuz?
Nedir bunların ederi
3 tane alıp 150 lira vermekte saçma geliyor :)

 
Ben geçen sene migrostan almıştım. Bu hafta sonu koçtaşda gördüm 35 tl civarındaydı. Aşırı kilolu değilseniz işe yarıyorlar. BİM'e de bu sıralar gelebilir. İyi bir şey alayım derseniz decathlonda 70 civarında fiyatı var.


  • delicevat  (28.03.17 12:22:32) 
ucuzlar cok dayanmiyor. sen cok agir olmasan da kampta sandalyeyi bos bulan agir biri laps diye cokuveriyor ve sandalye cop.

decathlonda 50tl+ ama saglam sandalyeler var.
  • jimicik  (28.03.17 12:31:24) 
decathlona baktım 55tl dediğiniz model galiba
aynen daha dayanıklı gibi duruyor. 70 tl dediğinizde farklı renk modeli galiba

bunlarda gordugum kadarıyla kılıf yok , ama omuz askısı gibi bir sey var

edit: 70 tl olanda bardak koyma yeride var
  • bnmzz  (28.03.17 12:41:13 ~ 12:42:23) 
bu hafta sonu baktım decathlonda

113 kiloyum,oturdum
gayet güvenli ve sağlam geldi
110 kilo taşıma kapasitesi yazıyordu sanırım üstünde
  • çınarım  (28.03.17 12:48:17) 
bir de kollu veya kolsuz olmasi onemli olabilir. kolluda bardak gozu var, rahatlik oluyor. ama kolsuzlar daha saglam genelde.


  • jimicik  (28.03.17 12:54:05) 
Üzerinde "Tarzan" yazan bir tane aldım tee 2010'da, fiyatı sanırım o zamanlar 45tl gibi birşeydi. O kadar parti gördü, yarış gördü hala bir sıkıntısı yok.

Çok ucuza kaçma
  • kimlanbu  (28.03.17 14:15:45) 
Decathlondan almıştık. Benim kullandığım halen sağlam ama eşimin (85kg) kullandığı kısa bir süre sonra çöp oldu. İlk oturduğunda sağlam geliyor, bir şey olmuyor, ama kullandıkça gidiyor. Bizimkinin bezi yırtıldı o demire bağlandığı yerden.


  • peggy  (28.03.17 15:09:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.