[]

Bu soz Cemal Sureya'nin hangi siirinde geciyor?

"Ben senin; sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır. Seni hiç bırakmayacağım."
Sevda Sozleri'nde var mi bu satirlar?

Tesekkurler.

 
Sevda sözlerini okumuştum. Var diye hatırlıyorum.


  • sylr  (28.03.17 10:10:25) 
Sevda Sözleri'nde böyle bir şey geçmiyor. İnternette de hangi şiirden alındığı yazmıyor kesinlikle. Cemal Süreya'ya atfedildiği halde ona ait olmayan yüzlerce şiirden biri olabilir bu da.


  • fragile lady  (28.03.17 10:28:57) 
ilk eşi seniha'ya yazmış olabilir diye düşünsem de @fragile lady +1


  • Apocalypse  (28.03.17 11:28:59) 
hiç rastlamadım, zaten hiç tarzı değil.

illa cemal süreya'nın diyorlarsa, bir mektubun bir satırı ya da bir not olabilir diye düşünüyorum ancak bununla alakalı da herhangi bir bilgi yok. bence tamamen can yücel'e yakıştırılan sürülerce şiir/söz gibi, cemal süreya'nın üstüne kalan sözlerden biri bu. bu konuda korkunç bir kirlilik var aklım almıyor.

hala "biliyorum sana giden"in cemal süreya'ya ait olduğunu kabullenemeyenlerdenim her ne kadar kitaplarının içinde olsa da.
  • golgem var iyi ki golgem var  (28.03.17 11:43:03) 
Sevda Sözleri'nde olduğunu sanmıyorum, belki bir dergide yayınlanmıştır fakat kendisinindir diye biliyorum.
tarzına da benzettim ben şahsen, bilhassa Ülke şiirine pek bir yakın.

  • tiny penny  (28.03.17 13:04:49) 
nerdeyse cok guzelmis, boyle bir sey duysam karsimdakine saygiyla baglanirim


  • tiredpanda  (28.03.17 13:30:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.