[]

Nootropil

Günde 7 saat uyuyorum ancak sabah kalktığımda yorgun ve bitkin bi halde oluyorum.Esne esne imanım gevriyor.Geceleri de ders çalışmak zorundayım ve bünyeyi az uykuya alıştırmak istiyorum.

Bazı yerlerde nootropil öneriliyor.Bugün gittim aldım.Sitelere baktım fakat prospektüs bilgilerinden başka bir şey yazmıyor ilaç için.zira sözlükte de farklı düşünceler var.Kullananlardan ve de tıpçılardan yardım istiyorum.

1)Bu ilaç metabolizmayı bozar mı? kullanılmaz bu denilicek bir ilaç mı?(sinirlilik,depresyon yapabilyormuş yan etkileri olarak.hakkaten muzdaribim bu dertlerden diyen var mı?)
2)Yüksek dozajda kullanılıp sonra düşürülmesi öneriliyor.Kaç tabletle başlamalı?
3)Son olarak bu etki etmez sen şunu kullan dediğiniz bi ilaç var mıdır?

Teşekkürler efem.

 
pharmaton kullan yorgunluğu ve özellikle yoğun tempoda çalışan,öğrenci vb.gibi kişilere en çok önerilen vitamindir ben kendimi yorgun halsiz hissettiğimde mutlaka kullanıyorum.yan etkiside yok,yani bana enerji zindelikten başka bişey yapmıyor zaten istediğimde bu.


  • brnbrs  (05.01.10 13:53:02) 
Uyku apnen var mıdır acaba?
7 saat cünkü az bi süre değil

  • ocean86  (05.01.10 14:22:25) 
Yok uyku apnesinin belirtilerini göstermiyorum ki sanırım o çoğunlukla yaşlılarda görülüyor.Düzensiz uykudan sanırım yorgunluğum.


  • metraj04  (05.01.10 14:27:51) 
Amann uyku bozukluğu için nootropil mi alınırmış sakın ha. vertigoda dislekside falan kullanılan ve bi ton yan etkisi olan bi ilaç. Pharmaton da kısa süreli (1 aylık bi kür) için iyidir ama uzun vadede yüksek miktarda çinko içerdiği için kıllanmada artışa yol açar. İştah açması da cabası. Kısa süreli bi doping için antiastenik olan tek bi ilaç var Arcalion (20 gün boyunca kahvaltıdan sonra iki tablet birden isteğe bağlı olarak bi multivitaminle). O da B vitamini türevi olduğu için pek bi yan etkisi yok. Bana kalırsa öncelikle yorgunluğun kökenine inmelisin. Bu durum kronik bi hal aldıysa bi dahiliye uzmanına görünmelisin. Tiroid testi vb yaptırır. Yada seni psiye falan yönlendirir. 7 saat uyuyup da hala yorgun olman uyku kalitesinin düşük olmasından kaynaklanabilir.


  • metinmillivanillli  (05.01.10 15:27:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.