[]

gazetecilik sorusu, yardıma ihtiyaç.

bir televizyon programı düşünün. uluslar arası ilişkiler uzmanı birini konuk etmişsiniz ve "suriye meselesi" konuşulacak mesela. bu programın giriş ve kapanışını yapacaksınız. nasıl yaparsınız?




 
program türkçe, türkler için ise;
uzm. dr. sn. başar esad beyefendi'nin kale gibi sağlam durduğu suriye'de muhammedçi piçlerin yarattığı sorunları tartışacağız bugün. konuğumuz x hanım/bey. hoş geldiniz.

  • nigeo  (28.03.17 00:21:42) 
@nigeo, istediğim böyle bir şey değildi ama yine de işaretledim tiki, teşekkürler.


  • deniztarafinabakankale  (28.03.17 00:30:19) 
6 yıl önce suriye'de başlayan iç savaş geride binlerce ölü, annesiz babasız çocuklar ve harap bir ülke bıraktı. Milyonlarca kişi evinden oldu, savaştan kaçmak için komşu ülkelere ve avrupa'ya sığındı. Ülkedeki savaştan kaçmaya çalışan binlerce kişi bu uğurda can verdi. aradan geçen yıllardan sonra beşar esad rusya'nın desteğiyle hala rejim in başkanlık koltuğuna oturmaya devam ediyor. Şimdi konuğumuz doç dr. X ile suriye'de süregelen içsavaşı, savaşın hem global hem de ortadoğu'daki güç dengeleri üzerinde etkisini konuşacağız.

Suriye iç savaşını doç. Dr x ile konuştuk. 21'nci yüzyılın belki de en acı en kanlı savaşlarından birinin yaşandığı suriye'de yaşananlara biraz daha yakından bakmaya çalıştık. Bizi değerli yorumlarıyla aydınlatan ve suriye meselesini anlamamıza yardımcı olan Konuğumuz x e çok teşekkür ediyorum.
  • rentts  (28.03.17 08:47:40 ~ 08:48:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.