[]

uçuşta aktarma sorusu

selamlar,

istanbul'dan aktarmalı bir uçuşum olacak yakında.
istanbul'a varış 11:30, istanbul'dan kalkış 16:30.

hiç aktarmalı uçmadım daha önce.
-indisi bindisi derken bana ne kadar vakit kalır? havaalanına bi arkadaşımı çağırsam onla kahve içmek için 1-2 saatim olur mu?
-normal gelen yolcular gibi dışarı çıkabiliyor muyum? 2 saat gezip sonra normal giden yolcular gibi mi gidiyorum? yoksa içeriden bi geçiş var ve o bölgede mi beklemem gerekir?
-bagaj işi nasıl oluyor? aktarma sırasında kendi bagajımı kendim mi taşıyacağım? yoksa bi kere ilk kalkış noktasında aşağı verdiğim bagajı THY kendisi taşıyacak mı aktarma noktasında diğer uçağa?
-yakın zamanda gitmedim. Atatürk havaalanında ekstra bi güvenlik vs var mı? anormal bi durum var mı?

teşekkürler...

 
zaman çok rahat yeter, bagajı sen almayacaksın direkt diğer uçağa yüklenecek. çok anormal bir güvenlik önlemi yok.


  • ada meltemi  (27.03.17 22:22:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.