[]

uçuşta ekstra bagaj - masraf sorusu

merhaba,

uçuşta ekstra bagajım için kaç para ödemem gerektiğini öğrenebiliyor muyum online olarak falan?

biletin bagaj kısmında 30k yazıyor. bundan ne anlamam lazım? aşağı vereceğim bagaj 30 kg olması gerekiyor; doğru değil mi?

ayrıca yukarıya yanıma da bir sırt çantası alabiliyor muyum laptop, kitap gibi şeyler için?

30 kg'lik bavulumdan başka da 2 bavul vermek istiyorum aşağı. bunlar da 25er KG falan olacaktır. bunlar için kaç para ödemem gerekir aşağı yukarı? uçuşlar THY ile.

ayrıca aktarmalı bir uçuş olacak. aktarmalı olduğu için bu fiyatı 2 ile çarpmam gerekecek mi?

güzergah önemliyese; sofya>atatürk istanbul>malta şeklinde olacak uçuş.

teşekkürler...

 
evet 30kg kabin altı bagaj sınırınız, yanınıza da kabin boyu bir bavul alabilirsiniz baş üstü dolaplarına koymak için, onun kilosu da 8 kg olmak durumunda. kabin bagajının ölçüldüğüne hiç denk gelmedim ama ağırlık olarak. ancak diyelim kabin altı bagajınız 33 kilo ise pek sorun etmiyorlar bunu (burası tabi havaalanından havaalanına, personelden personele göre değişiyor maalesef) sofya-ist-malta için de kg başına 7 euro fazla ödemeniz gerekecektir.


  • luchetti  (27.03.17 22:23:20) 
kg başına 8 de olabilir ,tam emin olamadım, thynin sitesinde gerekli tablo mevcut.


  • luchetti  (27.03.17 22:23:50) 
THY'yi arayıp maksimum kaç kilo götürebildiğinizi sorun. 30+25+25=80 kilo. Parasıyla bile olsa izin vermeyebilirler.


  • Lim5  (27.03.17 22:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.