(3)
Webcam sürücüsünü bulamıyorum.
Hanımlar beyler, Acer 5930G laptop için Crystal Eye Webcam sürücüsü arıyorum. Windows 7 Ultimate 64-bit kullanıyorum. Her tarafta aradım da google'da gözüme çarpmadı bi' türlü.Bulabilen veya bilgisayarında olan yollayabilirse çok sevinirim. Evet kolay bir şey ama bana denk gelmedi bir türlü.Teşekkür
Hanımlar beyler, Acer 5930G laptop için Crystal Eye Webcam sürücüsü arıyorum. Windows 7 Ultimate 64-bit kullanıyorum. Her tarafta aradım da google'da gözüme çarpmadı bi' türlü.
Bulabilen veya bilgisayarında olan yollayabilirse çok sevinirim. Evet kolay bir şey ama bana denk gelmedi bir türlü.
Teşekkürler şimdiden :)
0
only alcoholica (
05.01.10)
www.acer.com.trBurada var. Notebook > Aspire > 5930g > Applications sekmesinden indirebilrsiniz.
0
Teşekkürler indirdim ama vista içinmiş zaten. Windows 7 için ben de görememiştim orada. Az önce gri ekran çıkıyordu kamerada görüntü yerine, şimdi hiç açılmıyor program =) Uninstallımsı bir şey vardı onu yaptım o yüzden galiba ama yükledikten sonra da açmadı, neyse :)
0
🌸
only alcoholica
(
05.01.10)
win7de bende farklı webcam icin aynı sorunu yaşadım. Wista driveri win7ye uyuyor. biraz kurcalayın yaparsınız muhtemelen
0