[]

Duş alırken kulağınızı yıkıyor musunuz?

Tuhaf ama net bir soru oldu sanırım.

Kulağınızı yıkıyorsanız sonra kuruluyor musunuz? kuruluyorsanız ne ile kuruluyorsunuz?

Yoksa yıkamıyor musunuz?

Kimsenin duş halini bilmediğim için burada sormak istedim.

 
kremli pamukla giriyorum su kaçmaması için :)


  • allaccess  (27.03.17 15:50:10) 
saçlarımı yıkarken zaten kafam köpük oluyor. o köpükle kulaklarımın içine parmak sokmadan görünen yerlerini ovuşturuyorum. çıkınca da peçete ile içini kuruluyorum. kulak pamuğu sokan da var.


  • dedimmidemedimmi  (27.03.17 15:51:00) 
benim icin dus almanin en buyuk nedenidir kulak yikamak, kulak yikamazsam dus almadim sayiyorum o dderece, saka degil cok ciddiyim.

sonra havluyla kuruluyorum, ama icine su kacmiyor zaten, arada bir de kulak pamugu ile temizlerim, ama bu cok sagliksiz aslinda.
  • kurnaz  (27.03.17 15:52:03) 
yıkıyorum ve mutlaka kuruluyorum. kurulamazsam içi ıslak kalıyor ve oradan üşüyorum resmen. başım üşüyo :D


  • füt  (27.03.17 16:03:54) 
kulağımı suyun altına tutmuyorum tabii ama arkasını, içini falan elimle fijut fijut diye kendim yıkıyorum. gerçi kulak yıkamak böyle yapılıyordur herhalde zaten. ben de kurnaz gibiyim, "anaa kulağı unuttuk la" deyip tekrar banyoya dönmüşlüğüm vakidir. kulak, göbek deliği, koltukaltı falan buralarla ayrıca ilgilenmek, fiju fiju kurcalamak lazım, yoksa üstüne su geldi diye hiçbi şey temizlenmiyo ki.


  • der meister  (27.03.17 16:08:20) 
şimdiki aklım olsa hiç yıkamazdım. çünkü her defasında tam olarak kurulamak mümkün olmuyor, 30'undan sonra kulak kaşıma krizlerine giden yol böyle açılıyor. sonra mantarı bakteriyi ordan atıcam diye uğraş dur. "kulak yıkamak pişmanlıktır", gençliğe bırakabileceğim tek miras bu sözüm. hatta bana inanmıyorsanız:

eksisozluk.com
  • yeraltindan potlar  (27.03.17 16:10:12 ~ 16:15:10) 
Saçımı yıkarken şampuanla yıkıyorum, köpük oraya girmezse pis hissederim. Çıktığımda da çubuk.


  • Adramelekhh  (27.03.17 16:27:57) 
Parmağını kulak kepçesi içinde gezdirirince temizlikten kaynaklı sürtünme kuvvetini hissetmem lazım


  • ordinov  (27.03.17 16:57:22) 
vücudumu genelde duş jeli ile yıkıyorum ama yüzümü ve kulaklarımın içini her seferinde komple normal sabunla yıkıyorum. baya sabunla delice yıkıyorum sonra da havluyla kabaca kuruluyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.03.17 17:01:25) 
Kafamı yıkarken serçe parmaklarımla ovicci ovicci yaparak yıkıyorum, arkalarını, kıkırdakları filan iyice yıkıyorum ama içine su kaçırmamaya dikkat ediyorum. Kaçmıyor da zaten. Sonra da havlunun ucuyla iyice kuruluyorum. pambıklı çubuk sokmuyorum zararlı diyolla.

Direkt kulağa su tuttuğum sanılmasın, kafadan süzülen sularla yıkıyorum.
  • old possum  (27.03.17 17:04:51 ~ 17:06:23) 
Tabiki yahu. Özellikle sabunluyorum hatta oraları.


  • MaNOfTheYear  (27.03.17 17:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.