[]

kpss soru bankası tavsiyesi

Başlıktaki sorudur.. Acaba hangi yayınevinin genel kültür - genel yetenek soruları kpss de çıkan sorular ile paralellik gösterir ya da daha genel bir ifade ile tavsiye edilir. Çalışanlar, kazananlar hangi yayınevinin soru bankasını tavsiye eder ?




 
ihtiyaç yayıncılık ve karacan yayınları.


  • yazar kasa  (05.01.10 11:25:04) 
ihtiyaç'ı pek tavsiye etmem biraz basit kalıyor tavsiyem farklı yayınevlerinin kaynaklarından hazırlanın. ama geçen seneki sınavda yargı sanki daha yaklaşmıştı denemelerine saçma dememe rağmen. tarih için Uzman Kariyer'e bir göz atın. Anayasa için cep kitaplarını tavsiye ederim zaten sırf ezber ama yine de yargı'nın varsa yargı'nın anayasa'sını alın.( bu arada araştırır daha iyi bir kaynak bulursan beni de haberdar et)
not: ankara'da yaşıyorsan bu kitapları bizzat yerinden alabilirsin. yargı ve uzman kariyer zafer çarşısında, ihtiyaç'ın cep kitapları karanfil sokak'taki binasında.

  • poyrass  (05.01.10 13:35:31) 
ben de karacan kullanıyorum pek beğenmedim.
murat ve yargı iyi diyolar..

  • passion rules the game  (05.01.10 14:02:04) 
genel kültür yetenek için en iyisi öss kitapları.kpss nin kapsadığı konulara çalış öss kitaplarından.özellikle matematiği öss kitaplarından çalış.diğerlerine ihtiyaç,murat ve data dan çalış ve bunların soru bankalarını çöz.
eğitim içinse pegem,yargı ve ihtiyaç.yediiklimden uzak dur.

  • fikox  (05.01.10 15:27:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.