[]

iyi bir muhasebeci nasıl bulunur

azcık çakal ,
dürüst ,
işini zamanında yapan muhasebeci bulmak için hangi kriterlere bakmak lazım

nasıl değerlendirilir
hangi kriterlere göre
bu arada izmirdeyim
önerilere açığım

 
tam şehir soracaktım aynı yerde olduğumuzu farkettim izmirin neresindesin, karşıyaka yada aliağa da olması sorun olmazsa sana 2 kişinin telefonlarını ve isimlerini verebilirim kendi çalıştığım muhasebeciler. karşıyakada olan için özellikle feci kefilirim biraz çakaldır ama izmirde daha iyisi olduğunu sanmıyorum.


  • exodia  (27.03.17 11:44:21) 
istanbulda mali müşavirim. işini iyi yapanların müşteri sayısı 200-300 adet olmaz genelde ve 3 kuruşa iş yapmazlar, asgari fiyatın altında almazlar. ufacık bir dükkanda 1-2 kişi çalışıp 300 müşterim var diyorlarsa kaçın. her şeyde olduğu gibi ucuz etin yahnisi durumu bu meslekte de mevcuttur.

uzun vadede muhasebeciden kıstığınız para size çok daha sağlam vergi cezası olarak dönebilir.
  • levyashin  (27.03.17 13:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.