[]

Her yerden engellemek mi lazim?

Unutamadiginiz bonus olarak kazik filanda atan eski aşkı her yerden engellemek, hic bir sekilde hayatindan haber almamak, ondan bahsedecek ortak bir kac tanidigi anında susturacak kadar dolu olmak ve bunu başarmaya çalışmak doğru mu sizce?Öldü mü,kaldı mı,kanser mi oldu,evlendi 5 cocuk mu yaptı vs hic bir sekilde bilmek istemiyorum. Bu sizce mantikli mi?Yoksa her seyi görürken( sosyal medyada baskasiyla mutlulugu) mi unutmak lazım? Tam böyle nefret seviyesine geldim,whatsapp foto koymus, içim bi hoş oldu. Yani duygusallastim.Sonra su anki ciktigi adi, sinsinin fotosuna attigi bir yorumu gördüm,gene dellendim.Su an tüm ailesini, tanidiklarini vs tek tek engelledim.Fake bir hesaptan bakmistim adamin hesabina. Telefonda fotosu cok fazla, silemiyorum nedense. Sizce ne yapayim izleri silmek icin komple?Siz nasil basardiniz?




 
iyi kötü birini bul hemen.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.03.17 01:26:20) 
sağolsun benim eski sevgili ayrıldıktan sonra bir iki iletişim kurmaya çalıştığımda (gerçekten sadece iki sms), hayatımdan ve ailemden uzak dur s..git demişti. O zamana kadar elim gitmiyordu silmeye, sosyal medyadan bakıyordum vs.
O nokta dönüm noktası oldu benim için. Her şey 30 dakika içerisinde bitti ve ardından herhangi bir üzüntüm pişmanlığım olmadı ( 3 yılllık ilişkiydi, ayrıldığıma üzgündüm tabi ama izlerini sidiğime ve takibi bıraktığıma asla pişman olmadım.)

  • okumayi sevmeyen okur  (27.03.17 01:28:34) 
mantıklı. her şeyi sil ama her şeyi ve her yerden engelle.


  • roket adam  (27.03.17 01:31:31) 
Yukarıdaki arkadaşın da yazı içeriğinde bahsedildiği gibi çare geriye bakmadan siktir olup gitmeyi bilmektir. Kurcalayıp durmayın olmuşu bitmişi.


  • lazarus  (27.03.17 01:32:34) 
yahu illa ilan-ı aşk et demiyorum ki. flört et birileriyle en azından. thrill of the hunt denen şeyi yaşa.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.03.17 01:37:27 ~ 01:37:41) 
Sosyal medya olayında erişebileceğim her yerden kendime engel koydum. Zaten faceten pek bişi görünmüyor oraya hiç yeltenmiyorum bile de instagram cok sıkıntılı yani biliyorum kullanıcı adını atıyorum rahatsız etsem beni engellese normal chrome dan falan instgrama girebiliyorsun bi bu konuda kendime mani olamıyorum fakat diğer yerlerden yapmış olduğun engellemeler konusunda da beynine de talimat ver yani bunun sonu yok.


  • fıytfıyt  (27.03.17 01:46:27) 
dostum, ben direk sildim engelledim. onu seçen eşi dostu da direk uzaklaştırdım, arada beni seçen dostlarım haber ediyor. "işte şuradaymış şunu yapıyormuş, yazık oldu." gibisinden. bende müstahak diyip geçiyorum.

not:2 yıl beraber yaşadığım kadındı bu, şuan umrumda değil. not2'ye bak.
not2: çünkü merhametli bir kadınla birlikteyim yaklaşık 7 ay oldu. daha da olur.
  • dirildimde geldim  (27.03.17 02:04:30) 
eski sevgilileri, özellikle problemli olanları, atlatabilmek için "no contact" denen bir yol tavsiye ederler. en az 30 gün boyunca hiçbir şekilde sosyal medya profillerine bakmamak, mesaj atmamak, aramamak, karşılaşmaya çalışmamak vs anlamına geliyor bu.
(kaynak: bir ton ilişki kitabı)
Fotoğrafları silemiyorsanız, topluca ayrı bir klasore aktarın, veya bilgisayarınıza aktarıp telefondan silin vs sürekli elinizin altında olmasın.

Bakın, insan bunu o anda göremiyor ama gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. ha bu bazısı için iki hafta bazısı için üç sene, ama zaman geçiyor, merak etmeyin. sonra insan "len ne dert etmişim be" diyor.
  • sopiro  (27.03.17 08:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.