[]

1999 model Kia Sportage 2.0 TD sorunsalı

Merhaba,

Uzun zamandır hem Balıkesir'de zeytinlikte hemde şehir içinde kullanabileceğim 20-25 bin TL aralığında sorun çıkartmayacak araç aramaktayım. Zeytinliğin hafif engebeli 2 3 km toprak yolu var. Kia Sportage 2.0 TD 177bin kmde 21 bin tl bir araç buldum araç gebzede. İlanda budur; www.sahibinden.com

Bu araçla ilgili pek detay bulamadım internette forumlarda. Araçla ilgili merak ettiklerim;

1- araç genel olarak nasıldır kullanan bilen var mı?
2- Motor, mekanik, yürür aksamlar sıkıntı çıkartır mı kronik sorunları var mıdır?
3- Araç 4x4 2.0 TD motor. Bu tip araçların bakımı vs. masrafları yaklaşık olarak ne kadar tutar yıllık.
4- Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. 4x4 özellik performasını nasıl kontrol edebilirim.
5- Parasına göre araç sizce nasıl alınır mı?
6- Sizce bu paraya aracı almalı mıyım? Başka araç önerir misiniz?

bu konularda bana yardımcı olur fikir verirseniz çok sevinirim.

 
bu aracı kullanmadım, ancak sportage ın tutulan kasası bundan bir sonraki sanırım. 2-3 km için değer mi acaba diye düşünüyorum. yani normal bir aracın giremeyeceği şekilde mi yol o bölgede. atıyorum clio symbol alsanız çıkmaz mı? bu aracın yakıtı da üzer sizi. büyük motor, bu motorlar genellikle tow vehicle(çeki aracı) formatında kullanıldığında tork az gelmesin diye kullanılıyor. yani bu motorun faydasını otobanda da pek göremezsiniz.


  • tukenmez adam  (27.03.17 00:11:43) 
tukenmez adam, citroen c4 aracım vardı satmak zorunda kaldım. Çünkü engebeli yerlerde aracın altı sürtüyor, 1 haftada marşpiyelleri yamulttum baktım olacak gibi değil sattım aracı yeni araç bakıyorum. Bu tip araç istemekteki amacım bazen birşeyler taşıma ihtiyacı oluyor. İlk önceliğim L200 yada hilluxtı ama 20 25 bin civarında olan pick uplar estetik açından hoşuma gitmiyor bende bu yola başvurdum. İyimi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim.


  • o degilde,  (27.03.17 00:18:04) 
lada baksanız?


  • kayranin kedisi  (27.03.17 13:55:18) 
bende alternatif olarak daihatsu diyorum.
lpg lileride var. ve daha küçük.

www.sahibinden.com
  • foster  (27.03.17 14:33:11) 
kayranın kedisi/foster, lada niva ve teriosu düşündüm fakat bagaj hacmi hiç yok o yüzden eledim.


  • o degilde,  (27.03.17 14:58:37 ~ 14:59:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.