[]

4.5 yaşındaki oğlum...

yüz üstü yatarken yatağa sürttürüyor. böyle fiti fiti fiti kerkinme hareketi yapıyor. yakalayıp yüzüne vuruyor gibi olmasın, utanmasın diye görmezden geldim, kendisine de sormadım napıyon oğlum öyle diye. ama öyle yaparken baktığımızı fark ederse kızıyor "bakmayın" diye.

4.5 yaş erken değil mi hacı bu işler için?


 
eksisozluk.com

Cocugunuz fallik donemde. Arastirmaya calistiginiz icin tesekkur ederim. Her sey normal.
  • Traveller  (26.03.17 23:13:11) 
çocukluk mastürbasyonu. lisans tez konumdu. yapma elini ordan çek gibi yönergelerde bulunmayın. oyalıyacak meşgul edecek hadi bana odadan oyuncağını getir, diğer odadan yastığı getir gibi bişeyler bulun o zamanlarda. televizyonda, bilgisayarda, tablette izledikleri şeylere dikkat edin. geçecektir endişelenmeyin.


  • dedim ben sana  (26.03.17 23:15:20 ~ 23:16:15) 
benim birader o yaşlarda çok affedersin koltuğu gondiklerken pipisini öyle tahriş etmişti ki doktora götürmek zorunda kaldık hayvanı. bize de normal dedilerdi, genç çocuklar tabii kan deli akıyor. ha anneme kalırsa ben hiç öyle şeyler yapmamışım mesela, ben de sonradan sapıttım. aslında bildiğim kadarıyla çocuk yaşta kendileriyle oynamaları, kerkinmeleri falan gayet normal ve olması gereken. çocuk onu 4.5 yaşındayken yapmasa 30 yaşında damacanaya falan sarıyo işte sonra.


  • der meister  (26.03.17 23:19:57) 
@dedim

Merakimdan soruyorum. Neden cocuk vazgecirilmeye calisiliyor? Ornegin 13 yasinda olsaydi oyle demiyeceklerdi (onu da durdurmaya calisan aileler var biliyorum cocuk okulda falan masturbasyon yapiyor - banyo sureleri falan kisitli neyse).
  • Traveller  (26.03.17 23:20:13) 
@Traveller, haz duygusu gelişiyor çünkü. cinsel organını keşfetmesi normal ama hormonal olarak yeterli hazırbulunuşluluğa ulaşmadığı için algısı farklı yönlere kaydırılmalı. 13 yaşındaki bi çocuk için ergenliğe girmek artık normal sıcaklık vs faktörlerle ilgili olarak çocuklar artık erken ergenliğe giriyor çünkü. hormonlarından dolayı o çocuğu vazgeçirmen mümkün olmaz.


  • dedim ben sana  (26.03.17 23:30:19) 
Annemin arkadaşının kızında da vardı bu durum. 2 yaşındaydı ilk fark ettiklerinde. Doktor "mastürbasyon sendromu" olduğunu ve sürekli çocuğu uyarmak yerine yapacağı zamanlarda çocuğun ilgisini başka şeylere çekmelerini söylemişti.


  • ms brownstone  (27.03.17 01:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.