[]

Varikosel ameliyatı.

cumartesi günü renkli doppler yapılacak ama radyoloji sonuçlarımda varikosel teşhisi koyuldu, damar genişliği min 2.2 cm olarak çıktı doppler yapılınca bu rakam daha artacakmış... Daha önce bu ameliyatı olan var mı? Ben korkuyom, daha yeni burun ameliyatı oldum zar zor bide afedersin bülbüllere kesik attırmaktan iyice korkuyorum :(




 
hocam alakasız olacak ama neden varikosel ameliyatı olacaksınız? ne amaçla yani? genişleyen skotral venleri kesip bağlayarak sperm kalitesini mi arttırmak hedefleniyor?

doktor değilim. babamda da varikosel varmış, bende de varikosel çıktı renkli doplerde, valsalva manevrasında şak diye tespit etti doktor. elledi, sıktı sıvazladı. varikosel dedi. stresten 5 tane daha doktora gösterdim. hiçbiri ameliyat demedi. hatta bir tanesi kardeşim sen direk kısırsın, anında tüp bebeğe başlıyoruz, eşinize şu hormonları vericez, şu kerpetenle yumurta toplucaz filan bile dedi. hanım başladı ağlamaya. ben dört gün perhizden sonra, bir tıp merkezinde wc'den bozma bir odada kürek yaraklı bi abinin pornosunu izlemek zorunda bırakılarak semen örneği verdim. ileri hareketlilik %4 çıktı (%4 ün altı sıçışmış)

bu olaylar olana dek eşimle daha hiç çocuk denenemiştik. bu olaydan sonra deneylim ulan dedik.

daha dün bizim oğlanın 2. yaş günüydü. velhasıl varikoselin kısırlığa etkisi ya da varikosel ameliyatının kısırlığa çözüm getirme oranı ile ilgili kesin bir bilimsel veri yok. ameliyat olanın çocuğu olmayabilirken, ameliyat olmayanın da gayet çocuğu olabiliyor.

amacım ameliyattan soğutmak vs değil. sonuçta dr. ameliyat dediyse vardır bir bildiği. ancak bunu size açıkladı mı onu merak ediyorum. yani neden varikosel ameliyatı olacaksınız?
  • asethuan  (27.03.17 00:42:41 ~ 10:38:56) 
14 yasinda oldum. Cok basit bir ameliyat. Hemen ayaklaniyorsunuz. Agrisi sizisi da cok az. Gecmis olsun.

@2ye istinaden; babam kendi erkekligine bok surdurmedigi icin 5 sene cocuk yapamamis. Varikosel ameliyati olduktan hemen sonra abim olmus.
  • japon askeri  (27.03.17 01:11:58) 
Abiler, babalar! Ağrıyor ağrıyor :( yani bazen maymun ediyor cidden. Ameliyat sebebi bu.


  • Bowie  (27.03.17 08:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.