[]

İşsizken uzun süreli Almanya ziyaret vizesi

Merhaba, işten ayrılalı 2 aya yakın oluyor. Şu an ne okuyorum ne de çalışıyorum. Almanya üzerinden Schengen'e başvurmayı planlıyorum. Bilgi sahibi biri varsa sormak istiyorum; Orada yaşayan ab vatandaşı kız arkadaşıma ziyaret şeklinde vize almak mı yoksa normal turistik vize almak mı daha olası sonuç verir? İsteğim multi giriş vize almak ve ab içinde tatil planı yapmak, daha önce 1 sene erasmusla kaldım almanya'da ama şu an hem işsizlik hem öğrenci olmama durumu büyük eksi gibi. ne dersiniz? Uzun süre vize almak için Ziyaret vizesini kovalayayım mı?




 
vize alamazsın. 2-3 evin ve 5-6 haneli banka hesabın varsa başka.


  • cekilmis gayfe  (26.03.17 19:09:47) 
cekilmis gayfe+1

iş yoksa vize de yok. ha öğrenci falan olursan o ayrı.
  • qazaqwsx  (26.03.17 19:18:46 ~ 19:18:57) 
ya bende bu kadar kesin konuşurdum aslında ama bu işte standart yok. işsizsindir, öğrenci değilsindir, almanca biliyorsundur üstüne üstlük, tam almanyaya kaçak yerleşecek adam profilin vardır, 1 sneelik turist vizesi verirler, öğrencisindir, yanında çalışıyorsundur, vizen, rezervasyonların vardır, reddederler.

%90 alamazsın ama %10 alırsın. ben kardeşim olsan başvurtmazdım reddedilir diye ama böyle yorumlayayım.
  • kurnaz  (26.03.17 19:44:42) 
Alma ihtimalin var. Çok uzun zamandır işsiz bir arkadaşım babasını sponsor göstererek aldı vize. Uçak biletimi ve otelimi babam karşılıyor gibi vi yazı/belge sunmuş. Biraz o tarafı araştır bakalım.
Arkadaş hollanda üzerinden başvurdu bu arada.

  • nıç  (26.03.17 19:53:50) 
kız arkadaşı karıştırma aileden birini sponsor gösterip otel konaklaması falan göstererek başvur başvurursan..


  • nrmnm  (26.03.17 20:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.