[]

reklamverenden kaç lira talep etmeliyiz?

bir arkadaşım www.etkinlikler.org adında bir site açtı. ankara'daki kültür, sanat vs etkinliklerini paylaşıyor. facebook'ta da 3300 civarında takipçisi var. bir resim sergisinin tanıtımı için talep geldi. facebook üzerinden 10 günlük bir tanıtım yapılacak. sizce böyle bir tanıtım için kaç lira talep edilmeli?
teşekkürler.



 
para almayin bence. sergide sitenizin ismi yazsin kiyida kosede yeter. ilk oncelik sitenin ziyaretcisini arttirmak olsun.

ayrica ust sinif ile alt sinif begenileri bir tutulamaz. hesap yaparken boyle dusunun. turkiyede sanatla ilgilenen herkes begense 500 bin olur mu?
  • nugre tias  (26.03.17 03:47:27) 
Ben de çok fazla para vereceklerini tahmin etmiyorum. Ancak etkinliğinizi sayfamızdan facebook gönderisi/etkinlik reklamı şeklinde paylaşıyoruz ve 10 gün boyunca reklam verebiliriz adınıza diyebilirsiniz. Günlük reklam bütçesini birlikte belirleyip, üzerine çok az miktar da kendiniz ekleyerek böyle bir tanıtım yoluna gidebilirsiniz. Elbette kendileri de reklam verebilirler ancak sizin sayfanızdan yapılacak tanıtımın daha etkili olacağını söyleyebilirsiniz. Bu şekilde çalışan takipçisi olan sayfalar var çünkü. Sizin de yararınıza olur, takipçi sayınız da artar. Günlük 10-30 lira civarı bir rakam uygun bence, bir sergi için daha fazlası olmaz.

Diğer yandan para almama ya da çok çok cüzi miktar seçeneği de düşünülebilir bence de. Bu kişilerle arkadaş olup, biraz daha o taraflarda çevre edinerek ilerleyen zamanlar için sitenizi büyütmek adına bunu kullanma yolunu da seçebilirsiniz. Sizin iyilik yaptığınız kişiler eğer düzgün iletişim kurabilirseniz, sizi başkalarıyla tanıştırabilir ya da birilerine yönlendirebilir, ilerleyen zamanlarda bu da size reklam alma vbg gibi konularda geri dönüş sağlayabilir.
  • pokepoke  (26.03.17 14:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.