[]

Duyuru içerisinde ya da tanıdığı cilt doktoru olan var mı acaba?

Merhaba sevgili kullanıcılar!

2 hafta önce, aşıları ve bütün bakımları eksiksiz olan kedim kaşımın hemen üzerinden, alnımdan bir güzel ısırdı beni. Hemen yıkayıp ne olur ne olmaz diye alkolle temizledim. Arkasından, Tripharma firmasına ait bir krem olan Fito'yu kullandım ve sürdüğüm bölge ciddi anlamda kabarıp su topladı. Yandığını düşünüp ona göre birkaç şey denedim. Ardından, Sandoz'un Anestol Pomad'ını kullandım bir hafta ve ciddi anlamda iyileşti fakat ciddi bir iz kaldı alnımda.

Bir haftalık süre sonrasında, artık gerçekten rahatsız ettiği için bir cilt doktoruna görünüp fikir aldım fakat özel hastaneydi, çok da güven oluşturmadı ama maalesef ki başka bir yere görünecek vakit bulamadım. Doktor bunun bir yanık olmadığını, cildimin tahriş olduğunu söyleyip Bayer'in Travocort kremini verdi. Bir haftadır kullanıyorum, tuhaf bir şekilde bazen faydasını görüyorum bazen olayın yaşandığı ilk anda olduğu gibi kızarıyor. Doktor, bir faydası olmazsa tekrar gel dedi ama malum ay sonu geliyor, ikinci kez karşılayamayacağım kendisini; muhtemelen de bir ilaç veya krem önermez bu kez.

Bu tahrişe yönelik herhangi bir tavsiyesi olan ya da fikir alabileceği bir tanıdığı olan var mıdır acaba?

 
"Doktor, bir faydası olmazsa tekrar gel dedi ama malum ay sonu geliyor, ikinci kez karşılayamayacağım kendisini;" şu kısım için, bu sefer kontrol olacağından tekrar ödeme yapmadan bodoslama gidebilirsiniz bence. ilaç yazacakları zaman tekrar hasta kayıttan giriş yapmanızı istiyorlar.


  • pide  (25.03.17 22:10:09) 
10 ya da 15 gun icinde tekrar giderseniz kontrolden sayiliyor, tekrar muayene ucreti odemiyorsunuz.


  • kuehles blondes  (25.03.17 22:13:56) 
@kuehles blondes, değiştirdiler onu, ücret çıkıyor hatta geçmişte bu şekilde tekrar gitmişseniz onu bile tahsil ediyorlar.


  • malwethiel  (25.03.17 23:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.