[]

hangi doktora gitmem lazım?

bende küçük bir fıtık vardı zaten. 3 gün önce de belimi çok kötü sakatladım. ağrıyor, doğru dürüst yürüyemiyorum. tekrar mr çekilecek zaten ama ağrılarım arttığı için pazartesi doktora gideceğim.

hangisine gideyim/gitmem gerekiyor? beyin ve sinir cerrahisine mi, fizik tedaviye mi?

ek soru: barfiks demirinde 20-30 saniye asılı kaldım diye bir bel nasıl bu kadar kötü olabilir ya? :(

 
En hızlı sonucu almak istiyorsan fizik tedavi yapan, ortopedisti olan ve özel bir görüntüleme merkezi ile anlaşması olan bir özel bir polikliniğe git. Maksimum üç günde raporu alırsın.


  • catch the arrow  (25.03.17 17:12:52) 
öyle bir maddi durumum yok. benim durumum şu: mr'ı bekleyeceğim ama pazartesi gidip bir muayene etsin diyorum doktor.


  • ahm1  (25.03.17 17:14:26) 
Farketmez sonucta mr isteyecekler bariz fitik varsa cerrahi yoksa belki fizik tedavi ya da enjeksiyon onerecekler.siz ftr ye gidin mr raporuna göre yonlendirilirirsiniz.


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (25.03.17 17:24:35) 
acile gitsem olmaz mı?


  • ahm1  (25.03.17 17:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.