[]

Erasmus'ta mutsuz olmak

Böyle bir şey var mı?

Her erasmusa giden oradaki vaktini eğlenceli bir şekilde mi geçiriyor?

Mesela hiç mi "sıkıldım, dönmek istiyorum!" Diyen olmuyor?

-----

 
oluyordur elbet, çeşit çeşit insan var.


  • soso  (25.03.17 16:03:16) 
kimileri ilk birkac hafta mutsuz oluyor. ulkeye gore de degisebiliyor. dogu avrupa ulkelerine gidenlerden daha cok duyuyoruz bunu. alisinca da donmek istemeyip, turkiye'ye donduklerinde mutsuz oluyorlar.


  • hopeless  (25.03.17 16:03:54) 
Evet var. Ama bu biraz kişi ile alakalı.

Çocukluk arkadaşım hacettepe'de okuyor, son dönemi ve Yunanistan'da erasmus yapıyor. Neden Yunanistan dersen, diğer anlaşmalı yerlerden birisi roma/İtalya olduğundan pahalıymış. Bir şehri de başka bir sebepten elemişti. Sonuç olarak gitti ve son konuştuğumda derslerin yunanca olduğundan sıkıcı olduğunu, pek arkadaşının da olmadığını söyledi. Kaynaşma partileri genelde içkili, milletin dağıttığı partiler olduğundan onlara da ısınamamış. Beklediğini bulamamış. Evet gittiği yer kötü ancak sosyal yönü gelişmiş, kolay mutlu olabilen bir insan orada da eğlenebilir.

Özet geçmek gerekirse, olay kişide bitiyor. Ancak iyi veya kötü bir deneyim, farklı bir görüş kazandırdığı için herkesin yaşaması gerekli diye düşünüyorum.
  • trevor philipsin dovmesi  (25.03.17 16:10:57) 
Arkadasim birkac ay once döndü. Normalden 1 ay kadar erken döndü hatta o derece mutsuz olmustu. Ki gayet de rahat, her ortama girebilen biriydi. Ama olmadı sevemedi yani çok bunaldı. Kisiye gore degisiyor demek ki.


  • aquarium  (25.03.17 16:12:02) 
İlk bir aya kadar mutsuz oluyor herkes.


  • fasulyek  (25.03.17 16:24:17) 
Yas 30a yaslandikca o oran artiyor gozlemlerime gore. Var tanidigim birkac tane.


  • buf-e kür  (25.03.17 19:20:34) 
var. odasından çıkmayan asosyaller tanımıştım fi tarihinde


  • qazaqwsx  (25.03.17 19:22:00 ~ 19:26:28) 
var, iki sene önce bölümden arkadaşlar gitti sonra içlerinden biri diğerleriyle küstü. kız ne başka ülkeye gitti ne de oradakilerle kaynaştı.
sonuç: almanyada yurt odasında 5 ay

  • yaraticinick  (25.03.17 20:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.