[]

KBBci alerjin var dedi, 2-3 gündür de kaşınıyorum

Benim aralık gibi 2 kere sinüzit başıma geldi.

Şunu kastettim, burun akmıyor ama tıkalıydı o zamanlarda. DOktora gittim, ilaç verdi sprey, kullandım ve geçti.

En son dedi sende alerji yok m uvar mı bilmiyorum, öğreenmemiz için 1 ay kullan şu ilaçları, 1 ay da boş tkaıl, gel kontrol edelim alerjin var mıymış çünkü burun etlerim büyümüştü.


Bugün gititm , o 2 ay doldu çünkü.

Baktı burun etlerim hla büyük (akma tıkanma yok kaç aydır).

Yine ilaç verdi. alerji hep olacak dedi sende, tedavisi yok dedi.

Dedim ameliyat filan, gerek yok dedi.


2-3 gündür de kaşınıyorum belli belirsi yerlerim. Kaşınmayan yerlerime de dokununca kaşınıyormuş da kaşımışım gibi rahatlıyor. Garip bir şey. Pire vs de yok. sanki deri altnda var bir şey.


Şunları merak etmekteyim.


1-gittiğim doktor devlette, okmeydanı kbbde. Özele de mi gitsem? Farklı doktora gitmek de istemedim devlette çnkü her seferinde tekrar anlatmak istemiyorum şuyum var bu diye.

2-Geçen sene nisanda kedili evde kaldım bayağı. Kasım gibi bu sinüzit başıma geldi. Kedilerle başlamış olabilşir mi.

3- Neye alerjim var onu da tam anlatamadı ya da ben anlamadım. Kışın kışa alerji tarzı bir şeyler diyordu şşimdi farklı dedi. O an tam soramadım , başka şeyler sormakla meşguldüm. Bayağı sordum zaten başka şeyler.

 
Alerji illeti bende de var. Kac tane doktora gittim aynisini dedi. Bi tanesine sormustum benim hangi mevsime alerjim var diye. Gevsek gevsek gulup hepsine demisti. Hakli cikti :(

Bence bir doktora daha gitmekte fayda var.
  • rusyalı kozmonot  (25.03.17 09:40:41) 
Madde alerjileri için (ot,kedi köpek, yiyecek vs) immünoloji bölümünden test yaptırıp detaylı bir görebilirsiniz alerjiniz nelere var.En azından dikkat edersiniz besinlerde vs.
onun dışında ben de sürekli sinüzit,orta kulak iltihabı vs geçirdim çocukluğumu.
Hala da bu dönemlerde tıkanıklık başlar burnumda,o yüzden yatmadan önce alerji hapı alıyorum.
doktor demişti,hissettiğin dönemde her akşam al,böyle devam eden bir süreç,rahatlatmaktan başka yapcak bişi yok demişti.
3-4 gündür alıyordum,dün almamışım sabah yine tıkalı uyandım.
  • demoniclewinsky  (25.03.17 10:45:37) 
BEnde de sanırm tıkalılık var da uyandığımda, o kadar etkilemediğiden sanırım önemsemiyrum.

Doktor bir de arka geniz eti aknıtın var demişti. Sürekli akacakmış yani akıntı.
  • Cursed Chico  (25.03.17 11:36:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.