[]

ya bu antalya nasıl biyer?

böyle istanbul dışında yaşamalık yer muhabbeti yapıldığında hiç antalya diyen duymuyorum. hep bi izmir lafı ediliyor. köy kasabayı kastetmiyorum şehir olarak. antalyada iş durumları nasıl? büyük firmalar filan var mı? spesifik olarak IT işi bulunur mu? milli maçı izlerken bi özendim aq. sanki ordayken eski türkiyede yaşıyomuş gibi hissedebilirim gibi geldi. istanbulda daha umutsuz ve bezgin değil miyiz sizce de?

edit: 'psikolojik olarak' daha umutsuz olmak baya saçmaydı sildim o kısmı:)


 
bu sorunun muhatabı ben değilim ama, bence arkadaş ortamın güzelse oldukça yaşanılasıdır.

ben hayatımda 3 kere gittim galiba, kültürel olarak, doğal güzellikler, deniz, güneş olarak çok güzel. yılın her ayo 10 derece üstü. 7-8 ay tsirtle dolaşabileceğin bir yer.

ben soğuk severim. özellikle o kadar sıcak sevmem, bana gelmez pek, ama sallıyoprum tr de şirket kuracak olsam düşüneceğim yerlerden biri olurdu.
  • kurnaz  (24.03.17 22:42:01) 
Sorunun istanbullulara sorduğun kısımları hariç cevap verecek olursam yazın nedes alamayacak kadar sıcak ve trafiği alt üst edecek kadar yabancı kalitesiz kalabalığı olduğu için tercih eden azdır.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (24.03.17 22:43:16) 
bence süper bir yer. Zaten yazın millet orada. Kışın da ılıman bir iklimi var yaşadığını hissettiriyor.


  • empedokles  (24.03.17 22:43:23) 
sırf sıcağı için bile yaşanmaz.


  • nothing in my way  (24.03.17 22:46:19) 
3 yıl yaşadım, istanbuldan gitmiştim. istanbuldan kesinlikle çokk çok iyi zaten ama sosyal faaliyet pek yok, kışın mevsimi çok kötü, yazın da fazla sıcak.

doğası fln çok güzel, yaşam güzel olabilir çevre sağlamsa.

genelde havacılık ve turizm üzerine şirketler. havayolu şirketlerinde fln da az boşluk olur, kaparsan gidersin.
  • nucleon  (24.03.17 22:47:43) 
Ben cok severim antalyayi :) yazin is cikisi denize gidebilecegin bir yer mesela.
Ya da sehirden canin sikilirsa bi suru ilceye gidebilirsin
Kisin kayak yapabilirsin vb.

Istanbulda olan her sey de var bence zaten. Sadece yazin sehir gercekten cok sicak, onun disinda insani biraz garip ama guzel yer.
  • kuehles blondes  (24.03.17 22:48:19) 
yazın yaylaya çıkamıyo muyuz? yav ben çam kokusu duya duya otları eze eze büyüdüm valla yetti gayrı...

@hellokopter

- zenginsen git fakirsen gitme
+ neden öyle dedin?
  • klar  (24.03.17 22:51:06) 
25 yıldır ülkenin kuzeyinde yaşıyorum. Temmuz, ağustos aylarında oradan kaçsam yeter,bence güzel şehir. Hiç yadırgamamm.


  • cabiday  (24.03.17 22:58:27) 
Bu arada ilk yazdığım cevap kişisel cevabım değil.
Kişisel fikrim şuan imkanım olsa hemen yerleşirim. Çocukluğumdan beri yeri hep başkadır.

  • intihar etsem de kendime gelsem  (25.03.17 01:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.