[]

taahhütlü hattı kapatamamak

taahhüt sebebiyle bir yılı olan hattımdaki tarife yüzünden, yurtdışına çok uzun süreli çıkacak olacağım ve kullanamayacağım için kapatırsam yüksek miktarda ceza yansıyor. tarife türktelekom.

tt önce dedi ki, hattı dondursanız da aylık faturalar işler. kapatırsanız toplu kalan tutarı ceza olarak ödersiniz. sonra dondurursanız da aynı ceza yansır dedi. hattı devir halinde de ceza yansır dedi. e skerim ne bok yicez başka yolu yok mudur bunun?


 
yok mu tanıdık hattı o kullansın? faturayı da öder inş.


  • cekilmis gayfe  (24.03.17 17:22:25) 
evde faturasız hat kullanan anne ya da babaya vereceksin o kullanacak. evdeki faturasız hatta 3 ayda bir kontör yükleyecek ki hat kapanmasın tüm işlerini de senin telefondan görecekler. yani aramak isterse senin telefonu kullanacak, aranmak isterse kendi telefonu.


  • blue eyes white dragon  (24.03.17 17:28:09) 
yanlış yönlendirme yapmayayım ama yurt dışına taşınma işlerinde ceza meza ödemezsiniz. dilerseniz bir avukat ile görüşün/tüketici hakları derneğine gidin, sorun.

elinizde olmayan nedenlerden dolayı yapılan değişiklerde her türlü iptal hakkınız olabiliyor. keza aynı şekilde belki kanunların "gittiğiniz yerde size hizmet veremeyecek olmasından dolayı" mealinde bir maddesini kullanarak iptal etme hakkınızda olabilir, sallıyorum ben ugandaya taşınıyorum, oraya ttnettimi götürmek istiyorum şeklinde başvuru yapabilirsiniz, onlar düşünsün :) şakası bir yana buna benzer şekilde iptal etme haklarınız var.
  • kurnaz  (24.03.17 17:48:42) 
6502. sayılı kanunun 52.maddesi


  • KidLazer  (24.03.17 18:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.