[]

bisiklet toplamaya gönül vermiş bir arkadaş araniyor. yol bisikleti

Bisiklet toplamaktan zevk alan bir arkadasin yardimina
İhtiyacim var..yol bisikleti toplamak & almak istiyorum.
Bianchi slr 200 u renginden dolayi epey begendim.
Sari olani
Carraro cr race 012 de fiyati bana uyuyor. İkisinden birini aliyim mi?
Yoksa sana on numara toplariz diyen bir arkadaş cikar mi buradan?

 
bahsettiğiniz modellerini ikisi de giriş seviyesi bisikletler. ikisi de accell bisiklet'in manisa'da ürettiği bisikletler, aynı alüminyumdan üretiliyor olma ihtimalleri çok yüksek. kısacası birbirinin neredeyse kopyası olan bisikletler ve yerli oldukları için fiyatları uygun çünkü kadro maliyeti gayet düşük bu bisikletlerin. grupsetlere gelince birinde en düşük seviye, diğerinde ise seri dışı grupset kullanılmış, görece kötüler. ama her ne olursa olsun toplama bir bisikleti bu fiyatlara getirmek zor. kabaca bakınca bir yol bisikleti kadro-grupset ve jant üçlemesinden oluşuyor gibi görünse de finishing kit (sele borusu, gidon boğazı, gidon) 'te mali bakımdan biraz zorlayıcıdır. tabi buna seleyi, gidon bandını, pedalları da ekleyince fiyat iyice şişiyor.

bence aynı fiyat aralığında carraro cr race 032 (2014 veya 2015) bakabilirsiniz ikinci el olarak. bu bisikletin sora (3500) grupsetli halini test edip inceleme yazmak adına kısa bir süre kullandım, internette bulabilirsiniz.

ben şahsen bu bütçeyle sıfır bisiklet alınmaması taraftarıyım.
  • Bowie  (24.03.17 16:42:10) 
toplama bisiklet sıfır parçalarla yapılacaksa her halükarda daha pahalıya çıkar.


  • lazpalle  (24.03.17 17:05:19) 
@Bowie ben de bu tarz bisikletlere yeni giris yapiyorum. Baslangic icin iyi olsa gerek?
2. El almak isterim tabii ama iyi olup olmadigini anlayacak duzeyde degilim.

  • ykyt  (24.03.17 18:28:04) 
@ykyt ben yardımcı olabilirim ikinci el konusunda. en azından şu iyidir şu kötüdür diyebilirim.


  • Bowie  (24.03.17 18:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.