[]

Endoskopi ve narkoz olayi

Benim tekrar endoskopi olmam gerekicek sanirim.Cok korkuyorum.Narkozla yapilmasi daha iyi oluyor ama bu konuda endiselerim var.5 sene önce oldugumda bir türlü dalamamisim ve 150 kglik adama verilecek kadar narkoz verilmis bana.Kalktigimda leyla gibiydim ve bilincsizce cok küfür etmisim.Neyse simdi bisiler okumustum daha önce, narkoz sirasinda kalbi durdu filan.Bunun sikligi nedir? Narkozun boyle bir etkisi var mi?Mideme hortum sokulmasindan korkmuyorum da bu narkoz olayi canimi skıyor. Tecrübe edenlerden yorum alabilir miyim?




 
Narkoz verildiği için her zaman bir risk var ama yüzde kaç bilmiyorum.
Ben de endoskopi oldum narkozla. Bana aksine az vermişler hiç ameliyat olmadığım için hayal meyal hatırlıyorum. Rahatsız olmuştum hortumdan biraz ama çok etkilenmedim. sonra yattım biraz kalktım. kahvaltı yaptım hastanede. eve gidip uyudum ve işe gittim. 2de gitmem gerekiyodu kalkamadım 4de gittim (16:00-00:00 çalıştım.)

  • matilda  (24.03.17 14:43:04) 
çok korkunuz varsa narkozsuz yaptırın. ben narkozsuz yaptırdım, çok kötü geçti ama 5 dkda bitiyor.


  • dedimmidemedimmi  (24.03.17 14:43:30) 
bildiğim kadarı ile endoskopide sedayson uygulanıyor. narkozdan daha az riskli.


  • nick konusunda kararsizim  (24.03.17 14:54:42) 
Ben de narkoz degil de sakinlestirici uyku ilaci falan gibi bi sey veriyorlar diye biliyorum.


  • saçdemeti  (24.03.17 16:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.