[]

iphone ve garanti kapsamı.

arkadaşlar 2.el iphone alacağım uygun bir tane buldum. garantisi devam ediyor fakat kasada ufak tefek atmalar var.

sorum şu; telefon bozuldu diyelim, servis kasadaki deformasyonu bahane edip cihazı garanti dışı tutabilir mi?

daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? teşekkürler.

 
arkadasımın 6'sında pil sorunu ve camında ufak bir çatlak vardı.pil sorunu için garantiye vermek istedi, cam'ın değişme parasını istediler ondan sonra pili yaparız dediler.


  • valkin rockefeller  (24.03.17 14:41:18) 
şirket tarafından seri numarası ve hata sebebi açıklanan durumlar dışında garanti kapsamına alınan cihazla ben pek karşılaşmadım.

benim pilimde sorun olmuştu kullanıcı hatası deyip garanti kapsamına almadılar.
  • ucyuzdoksaniki  (24.03.17 14:42:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.