[]

spor öncesi yemek

selamlar ey duyuru ahalisi,

haftaiçi akşamları da spor yapmak istiyorum fakat aklımda deli bir soru var. İş çıkışı spora gideceğim için, iş spor arasında yemek yemem gerekiyor diye düşünüyorum. Ama ne yiyebilirim bulamıyorum. Sabahtan ekmek arası ton balığı vs. yapabilirim ya da akşamdan tavuk falan pişirebilirim ama her gün aynı şey sizce de baymaz mı bi zaman sonra. Açıkçası dışarıdan da yemek çok cazip gelmiyor, hem para hem de çok sağlıklı değil.

Öğle yemeği 1200 de, çıkış saati 1730, spor yapacağım yere varışım 1830(servisle).

Kürek çekmeye gidiyorum.

Sizce ne yapmalı?

 
Öğleden sonra kuruyemiş + kahve.


  • arnold schwarzeneger  (24.03.17 11:54:14) 
@arnold +1 ayrıca ara çok kısa, spordan o kadar kısa süre önce 1 öğün yemek yemek mantıklı değil. 17'den sonra biraz kuruyemiş, kahve patlat. Midemi tutsun alışasıya kadar dersen arada wasa falan 17 gibi.


  • cursor  (24.03.17 12:45:52) 
her gün aynı şey bayar tabi ama yapacak birşey yok. tavuk, mantar, et, somon vb diye çeşitlilik katmak senin elinde. ton balığı filan da olur. ama bunlar bile aynı dikkat edersen, sen bir ay sonra bundan da sıkılabilirsin.


  • eindaclub  (24.03.17 13:47:21) 
boyozcudan haşlanmış yumurta alıp beyazını yiyorum ya da muz çakıyorum bi tane. bazen de çiğ kuru yemiş. 2 saat önce yiyorum genelde. kahvaltı yada öğle yemeğini evden ayarla madem uğraşacaksın. spor öncesi atıştırmalık yaparsın hafif bişeyler.


  • hasmetizm 2046  (24.03.17 15:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.