[]

bim nasıl

bim nasıl kopyasını yapabiliyor her şeyin? bir giriyorum çin malı market gibi her şeyin bir kopyası var. tutkunun bile var. arkasında garip şeyler yazıyor yani türk malı olmadığını düşünüyorum. moroccoda imal edildi falan yazıyor. bim çok garip bir yer. hemen her şeyin taklidini nasıl yapıyor ve neden yapıyor?




 
tutku ve cin'in benzerleri türk ürünü. süsse marka.

store.donanimhaber.com
  • blue eyes white dragon  (23.03.17 22:09:39) 
Niye yapamasin? Adamlar biskuvi cikolata falan yapiyor, uzay bilimi gerekmiyor ki.


  • sckxyss  (23.03.17 22:12:38) 
bazen ana firmaların yan ürünleri de oluyor. onlardan da alıyorlar bildiğim kadarıyla.


  • gotic  (23.03.17 22:16:34) 
aynen bu roket bilimi değil. tr de ufak olmayan çok sayıda gıda üreticisi var, onlardan birine gidiyor, tık diye sipariş verebiliyor. bim için geçerli değil ama bazen hem orjinal ürünü, hem çakmasını aynı firma üretebiliyor :)


  • kurnaz  (23.03.17 22:19:53) 
Adamların ayrı bölümü var, sadece ürün taklidi üzerine. Fabrikalara gidip benzerini yap diyorlar, çok zor iş değil.


  • stewie  (23.03.17 22:33:31) 
Hepsi türkiyede yapılıyor..centro ve süsse bifa ve biskotta yapılıyor mesela biskotta ülker aslında hatta hepsi pladis neyse..casey de aynı şekilde bifa ve biskotta üretiliyor..buono şölen çikolata ve detay gıda da üretiliyor, krinkıl modern çik ve biskotta üretiliyor..yani anlıyacağınız, hemen hemen tüm ürünler karamandaki bisküvici ve çikolatacılarda, süt ürünlerinin çoğu konyadaki firmalar da, simbat kuruyemişler de gaziantep kursan gıda da üretiliyor..hemen hemen hepsi 2. Sınıf replika ürünler


  • karbonat erol  (23.03.17 22:46:26) 
Discounter tabir edilen marketlerin genel stratejisidir bu, sasirilacak bir sey.

Almanya'da aldi'ye, lidl'a gitsen de aynisi.
  • kuehles blondes  (23.03.17 23:05:41) 
Mobilde editleyemiyorum:

"Sasirilacak bir sey degil"

Genel strateji. Paketi, logosu, ismi bile benzer olur.(yasal cercevede ne kadar benzetebilmesine izin varsa iste)

Halley demez de "kuyrukluyildiz" filan der.
  • kuehles blondes  (23.03.17 23:07:19) 
peki bu ürünlerin içeriği orjinallerinkiyle aynımı ? yani daha çok katkı ve kimyasal madde zararlılık oranı vs. kalite


  • douglas  (26.03.17 18:33:53) 
bu ürünlere reklam yapılmadığı için ekstra maliyet binmiyor. bir de boyutları biraz daha küçültüp ölçüleri ile oynayabilirler. o yüzden diğeri ne kadar zararlıysa bunlar da o kadar zararlı diye düşünüyorum.


  • gotic  (26.03.17 18:44:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.