[]

umudu ve inancı kalmayan insanın yaşaması çok anlamsız değil mi ?

İçimizdeki yaşama çeken dürtü nedir ? Bu çarkın dönmesini sağlamaktan hatta onu bile sağlayamamaktan başka ne halta yarıyoruz ki ? Üstelik kendi seçimimiz olmadığı halde ? Saçma.




 
Zaten ömrün var daha neden kısaltasın ki? Hem umut veya inancın tekrar ne zaman geleceği belli olmaz.


  • patatesli yumurta  (23.03.17 20:48:28) 
Zaten kısa bir önrüm var olacak orası. (Mobildeyim)


  • patatesli yumurta  (23.03.17 20:49:13) 
Dersleri veremedin mi hacı? Yaşam sadece yaşam işte. Hiçbir gezegende olmayıp sadece burada olan bir şey. Bu nedenle özel. Bunun amaçla bir ilgisi yok.


  • dissendium  (23.03.17 20:59:59) 
@acemi doğru söyledin

@patatesli Yerinde sayan hayatım var, değişikliğe kapalıyım galiba ondan oluyor bunlar, son 5 senedir aynı noktadayım. Umut gidince sonzuza kadar böyle gidecek diye düşünüyor insan. Sanki hiçlikteyim, ve her günüm buna uygun gidiyor

@dissendium çoğu gitti azı kaldı da, dersler koymuyor artık zaten be bro. Abi özel de iyi giden bir şeyler olmalı, bütün iyi giden şeyleri nötrleyen ben miyim bu düzende ?
  • Golden Ratio  (23.03.17 21:07:36) 
Ölüm bir daha geri alınamayan bir şey. Artık dönüşü olmaz. Yaşamaya bak. 5 sene çok iyi geçmedi diye kalan zaman da böyle olacak değil. Sonsuz olasılık, uçsuz bucaksız koca bir dünya var.


  • patatesli yumurta  (23.03.17 21:21:11) 
@Golden, bir gün düzelir bro. Her an her saniye mutlu olamayız. Sıkıntılı dönemlerin bir gün geçeceğini unutma. Ben o yüzden hep "belki bir gün..." derim.


  • dissendium  (23.03.17 21:52:31) 
degil cunku bir seyi kaybetmeden bulamazsin. umut da inanc da basit kavramlar degil ve oyle kolay elde edilcegini sanmiyorum. bir omur bicilmis bu arayis icin.


  • superfluid  (23.03.17 22:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.