[]

benefits

yeni bi işe bakıyorum; benefits kısmı aşağıdaki gibi. bugüne kadar al sana maaş, sigorta, öğle yemeği; daha ne istiyosun tarzı yerlerde çalıştığım için alışık değilim böyle tatlışlıklara.

400eur kısmı ne mesela? zaten sağlık sigortası var, gym üyeliği var. nabıcam ki başka? mesela maça gitmek istersem maç bileti alacaklar mı bana 400euro'ya kadar? weekly massages dediği nedir? haftada 1 gidip masaj olabilecek miyim? eğer böyleyse zaten para vermeseler de çalışırım ben orada. nutritionist ne demek? onla nabıcam? ayrıca beleş meyva varsa zaten yemek yemem ki? abanırım öküz gibi; öyle oluyor mu?


BENEFITS

• Premium health insurance
• €400 towards sports and health
• Monthly social events (hiking, bike rides)
• All in program (points scheme) 2,000 points = €8
• In-house weekly massages
• Weekly yoga
• Gym membership with 3 classes per week
• Breakfast + lunch on Fridays
• Daily fruit + veg smoothies
• In-house nutritionist
• Monthly map talk (progression and performance review)
• 2 weeks training with health and safety
• Transport for midnight shift

 
spor ekipmanı falan olabilir belki, yine de diğerlerine bakınca mantıklı gelmedi. sormakta fayda var.

nutritionist: diyetisyen/beslenme uzmanı, bence işe yarar

meyve konusu: 2 aya bayarsın o kadar yersen bence(peşin hüküm). ortak bi alanda duran kasa kasa/tabak tabak meyve vardır muhtemelen, bittikçe yenilenen. kimse saymaz ne kadar yediğini, sorun olmaz yani.

weekly massage: yoga ve gym olduğu için(içeride olduğunu varsayıyorum), masaj yapılabilecek bir alan da vardır. muhtemelen rezervasyon yaptırıp kullanabiliyosundur. sormakta fayda var.
  • saygilarefendim  (22.03.17 17:45:06) 
400 euro, gym üyeliğine ilaveten diğer spor faaliyetleri için muhtemelen. Mesela dağa tırmanmaya gittin, at binmeye gittin, pilates kursuna gittin vb. (Monthly social events'ten farklı bu. Onlar, ayda bir şirketçe ortak yapılan bedava etkinlikler) Maç izlemenin dahil olacağını zannetmiyorum ama sorarsın.

In-house dedikleri her şey ofis içiresindeki özel bir alanda. Buna göre ofise devamlı masajcı geliyor, haftada bir seans kullanabiliyorsun ofiste. Diyetisyen de aynı şekilde ofise gelecek, ihtiyacın oldukça danışabileceksin.

Meyve ve abur cuburu da abartma, Türkiye'de birçok şirkette bulunuyor. Orta alanda sepetten istediğin kadar al ye. Öğle yemeğinden 2 saat sonra ortak oturma alanına konuyordu bizim şirkette.
  • long live rock n roll  (22.03.17 18:16:16 ~ 18:16:29) 
yemek için: yurt dışında öyle her yerde öğle yemeği şirketten diye bir şey yok. evet, kendin getiriyorsun veya etraftaki imkanlardan yararlanıyorsun.


  • niye ama  (22.03.17 18:29:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.