[]

eee kendi yemeğimi işe kendim mi götüreceğim?

şimdi benim bildiğim ne olursa olsun yemeğini işveren verir yahu mesai saatlerinde. eve usta gelse kek veren insanlarız biz. bi iş yerinde de öğle yemeği dahil olmaz mı yahu?

aşağıdaki benefit'leri incelediğimde kendi öğle yemeğimi kendim götürmem gerektiğini mi anlamalıyım? çünkü bi tek cuma günü yemek veriyoruz yazmışlar. e nabıcam yani? tost sandviç hazırlayıp götürecek miyim? nabıyorlar acaba insanlar?


BENEFITS
...
• Breakfast + lunch on Fridays
...

 
şirketten şirkete değişmekle birlikte avrupa'dan bildiğim bazı yazılım şirketlerinde:

mikrodalga'da ısıtılabilecek çorba, sandviç/dürüm, yoğurdumsu şeyler vb gibi atıştırmalık dolabı olanlar var(spotify),
hiçbir şey vermeyenler var, oraya evden götürüyorlar(bir yığın startup),
baya açık büfe, dünya çeşit yemek veren var(booking, günlük 2€ civarı kesiyor maaştan),
kruvasan ve cookie gibi, daha kahvaltı tarzı verenler var(bir yığın startup)
  • saygilarefendim  (22.03.17 17:38:20) 
disari yemege cikiyorlar ya da evden getiriyorlar.


  • fin  (22.03.17 17:39:39) 
yemek vermek işveren için büyük uğraş ve masraf, düzgün yerler bu iş için dışarıdan firmalarla anlaşıp organizasyonu onlara yaptırıyorlar. orta kurumsallar ona para vermek istemiyor ama bu sefer de yemek şirketleriyle doğrudan muhatap kalıyor, kalitesine fiyatına teknik imkanlarına(yemekhane vs.) gömülüyorlar. mavi yakası çok olan şirket-fabrikalar tatmin etmesi kolay diye bu yola gidiyor; beden işi yapanların sağlıklı beslenmesi, güçten düşmemesi gibi incik cincik detaylar da var(düşük maaş alan işçi yemek kartını bozdurup başka şeyler de alabiliyor örneğin).

beyaz yakaya yemek beğendirmek de zor bi de. civarda yenebilecek yerler varsa, yemek kartçılarla yapılan güzel anlaşmalarla daha zahmetsiz ve iki tarafı da memnun eden bi ortam oluşuyor.
  • baba jo  (22.03.17 17:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.