[]

İnstagram beğenileri

Sevdiğim bir arkadaşım İnstagram gönderilerimin (kendi fotolarım ve manzara fotoları) bazılarını beğeniyor bazılarını beğenmiyor.

Samimi bir arkadaşım aslında ama diğer arkadaşlarım hemen hemen tüm gönderilerimi beğenirken bu arkadaşım neden böyle yapıyor olabilir ?

Ayrıca bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama gönderilerimi beğendiği zaman bana sıcak davranıyor beğenmediği zaman nispeten soğuk davranıyor. (Bazen tuhaf davranıyor)

Sizce buna çok mu takıyorum? Bir anlam çıkarmalı mıyım ?

 
Çok takıyorsun, anlam araman çok anlamsız bence.
Hayat sosyal medyadan ibaret değil.

  • cakabo  (22.03.17 16:30:55) 
çok saçma.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (22.03.17 16:37:04) 
gerçekten bunu soruyo musun?

çok ilginç ya.

belki beğenmiyodur onları, belki görmüyodur, belki seri layk atarken atlıyodur.
  • elorelia  (22.03.17 16:37:49) 
Sosyal medya ile kafayı yemişsiniz. Geçmiş olsun.


  • catch the arrow  (22.03.17 16:44:10) 
Merhaba sosyal medyada her fotoğrafı beğenmeyen o arkadaşlardan biri de benim. Arkadaşlarımın her anını seri olarak takip Edip like atmıyorum. Çünkü o kadar çok ve gereksiz paylaşım yapılıyor ki birçoğu kayda değer gelmiyor bana. Bundan dolayı arada gözüme çarpan ve hayatında güzellik yaratan anlarlar alakalı paylaşım varsa beğeni sunuyorum.


  • eylul  (22.03.17 16:58:01) 
çok takılıyosan açık açık söyle bunları ona


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (22.03.17 17:01:42) 
bence çok takıyorsun. Ben de sevmediğim fotoları likelamam. Herkesin (ya da aşırı yakın arkadaşlarımın) her fotosunu beğenicem diye bir şey yok.


  • lcha  (22.03.17 17:05:01) 
Kusura bakma ama like'ları bu kadar düşünmek sağlıklı değil. Dışarı çık biraz yürüyüş yap, nefes al...


  • peggy  (22.03.17 17:08:34) 
Bence arkadaşını içten içe kıskanan insanlar böyle yapıyor. Valla ben size hak veriyorum. Dağı taşı beğenip arkadaşının fptoğrafını görmesine rağmen begenmeyen KISKANIYODURRRRRR nokta


  • swalloww  (22.03.17 17:22:23) 
montla sıç.


  • zirrealist  (22.03.17 17:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.