[]

Cildiye tavsiye

Merhabalar,
Genel tahlil için dahiliyeye gittiğimde yanağımda çıkan bişeyi göstermiştim, et beni mi acaba diye sormuştum (çünkü bende yok hiç öyle bişey, bilmiyorum nasıl)
Doktor dedi ki, "yok, öyle değil gibi. Şunu kullan, geçmezse cildiyeci alır onu" dedi. Çok da seyapmadi yani. O şey geçmedi, doktora da tekrar gideceğime, ilgilenen birine gideyim diyorum.

Biraz "şeyapan", ilgilenen bi cildiyeci nerde bulurum? Tavsiyeniz var mıdır? Ssk filan.

Teşekkür ederim.

 
Atakent Acıbadem Hastanesi Selda Yıldırım.


  • dessy  (22.03.17 15:40:52) 
  • seyduna6687  (22.03.17 15:49:23) 
yedikule sırp pırgiç ermeni hastanesi, serkis barış.


  • ave maria  (22.03.17 15:50:45) 
Serkis baris alanında gerçekten çok iyidir ama bn gittigim zamanlar aşırı kalabalık oluyordu . Medicanada gökhan okan var o da çok iyidir


  • all girls dream  (22.03.17 16:44:41) 
gökhan okan'dan ben de bir kere randevu almıştım. Hiçbir sebep sunulmadan, bilgilendirilme yapılmadan yarım saat bekletildim. İşlemde veya görüşmesi uzun sürdü diye bir açıklama da yapılmadı üstelik - defalarca sormama rağmen. Görüşmeye alındığımda ve yarım saat beklediğimi söylediğimde açıklama dahi yapmadı, nezaketen özür de dilemedi. Orada o gün hiçbir çalışan bildiğiniz iletişim kurmadı :) Şikayette de bulunmuştum. Bu tarz konulara dikkat edersen diye paylaşmak istedim.


  • dessy  (22.03.17 16:50:13) 
florence nightingale sibel alper


  • contavolta  (22.03.17 17:17:10 ~ 17:17:33) 
isimlere ve ayrıntılara çok çok teşekkür ederim. Tabii ki dikkat ederim dessy, gayet önemli bunlar.
bi de yüzümde hiç başka bişey yokken, çıkan tek bişey olduğu için, işlemden tedirginim zaten, kalıcı bişey olmaması için dikkat eden biri olmasını diliyorum, ama işte.. şans mı artık, neyse..

  • neynep  (22.03.17 17:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.