[]

hp laptop'umun ekranı

ekran çıldırdı. siyah mavi beyaz renkler dans ediyor ekranda. biraz vurunca kasınca çalışıyor ama çok kötü şu anda. ekrar zıplıyor, pembeleşti vs.

garantim devam ediyor. ne yapmalıyım? yarın mesai saatlerinde servisi arayacağım sonra nolacak? tam da final dönemi çok fena oldu.

aslında şöyle etiler, hisarüstü civarında oturan biri olsa ve bana bi ekran hediye etse süper olur. eski olur, dandik olur. film izlencek kadar idare etse yeter.

neyse, sagolun.

 
Muhtemelen ekran altındaki kablolarda bir problem var, hastamızın yatarak tedavi olması gerekiyor. Hastalığın sizlere de geçmemesi için onu bir süre sizden uzak tutacağız. Geçmiş olsun.


  • ataturkiye  (04.01.10 18:40:55) 
hastır!
peki asagı yukarı ne kadar bı sure?

bı de garantı kapsamına gırmeme ıhtımalı var mı?
hor kullanmıssın bılader deyıp parayı benden ısterler mı?
  • yasakani  (04.01.10 18:54:10) 
Hastamızın durumunu çok vahim görmemekle beraber ameliyathanemizin doluluk oranıyla beraber değişmekte bu tedavi süresi. 15-30 gün içerisinde olacağını tahmin ediyorum.

Hasta tamamiyle hastane güvencesindedir.
  • ataturkiye  (04.01.10 19:01:18 ~ 19:01:46) 
aynı sorun bende de var. 100$+kdv sıkışmış araya, daha bugün verdim kargoya.

aynı sorun mu bilmiyorum fakat benim vaio'ya yumruk atınca kendisine geliyordu, bir süre sonra o da işe yaramadı, hepten gittiydi.
  • xellent  (04.01.10 19:05:02) 
aynı problem benim compaq presario da çıkmıştı..garanti kapsamı olduğundan aldığım yere götürmüştüm..1,5 ay sonra geri alabildim..ilk açtığımda bir problem yoktu fekat daha eve gidip tekrar açtığımda yine aynı problem baş gösterdi..bin bir küfür ile tekrar darty'e götürdüm ve benim işimin bilgisayar ile ilgili olduğundan (yalan), ve geçtiğimiz 1,5 ay süresince ne kadar zorlandığımdan bahsettim..onlar da bana bilgisayarı tekrardan servise göndereceklerini ama istersem bana bir adet geçici notebook verebileceklerini söylediler..iyi madem dedim ve asus u alıp eve döndüm..yine 1.5 ay sonra bilgisayarımı geri aldım ama bu sefer ekranı tamamen değişmişti..o günden beri de bir problem yok çok şükür..bitti..


  • tedi  (04.01.10 19:15:49) 
problemin nedeni de ekran ile klavyenin olduğu kısmı bağlayan döndürgeçli yerin içindeki kablolarda bir problem olması imiş..halk dilinde bu böyle, teknik dilini bilemeyeceğim..


  • tedi  (04.01.10 19:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.