[]

burun ameliyatından sonra uçak

önümüzdeki hafta, mart sonu gibi burun ameliyatı olacağım(deviasyon + estetik) ve 21 nisan'a 3 günlük bir seyahat planım var. bir sorun olur mu acaba uçakta vs? 3 hafta geçmiş olacak, doktor sorun olmaz diyor fakat emin olamadım.




 
Doktor olmaz diyorsa olmaz.


  • cakabo  (22.03.17 11:33:38) 
aynı ameliyatı olalı 4 5 hafta oldu, 2. hafta bisiklete binmeye başladım, 3. hafta uçağa bindim. şu an her şey normal, uzaya git deseler giderim fiçuu diye. bence sorun olmaz ^^


  • Bowie  (22.03.17 11:35:43) 
mayıs sonu ameliyat diyon 21 nisan seyahat diyon bi de önümüzdeki hafta diyon. neyse hiçbir şey olmaz.


  • cekilmis gayfe  (22.03.17 11:49:48) 
aynı ameliyattan oldum.
bir sorun olmaz.
kendi adıma söylim, 15 gün sonrasında hiç sorun yaşamadım.
  • seyduna6687  (22.03.17 11:51:50) 
Burnundan nefes alamıyorsan sıkıntı büyük. Ben hastayken bindim, kulak zarlarımın acısından ağlayacaktım. Burnundan nefes alabiliyor olursan, doktor da onay verdiyse sıkıntı yok.


  • kimlanbu  (22.03.17 13:27:28) 
benim de endişem o. burundan nefes alabilecek miyim 3 hafta sonra. basınç çok etkiliyor beni yoksa


  • renkli hayalet  (22.03.17 14:06:52) 
hayalet artık eskisi gibi tamponlar tamamen burnu kapatmıyor. benim tamponun içinde boru vardı mesela ameliyattan sonra burnumdan nefes alarak çıktım. tampon tamamen burnunu kapatmıyor yani, ortasında boş bir pipet varmış gibi düşün, sen oradan her türlü boğa gibi nefes alabiliyosun (boğa?)


  • Bowie  (22.03.17 14:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.